Homepage  / Vedete / Vedete străine

Primele imagini cu Kate Winslet în rolul unei războinice Na’vi din „Avatar 2”

Primele imagini cu Kate Winslet în rolul unei războinice Na’vi din „Avatar 2”

de Cătălina Matei,

Unul dintre cele mai așteptate filme în 2022, „Avatar: The Way of Water”, este și lungmetrajul care îi reunește pe Kate Winslet și pe regizorul ei din filmul „Titanic” James Cameron.  Trailerul lansat de curând a strâns 148,6 milioane de vizualizări într-o singură zi, iar primele imagini cu Kate în rolul unei războinice Na’vi fac deja înconjurul lumii. Cum arată actrița premiată cu Oscar în noul „Avatar”.

Empire Magazine a publicat în exclusivitate primele imagini cu Winslet în rolul Ronal, pe care actrița o descrie drept „un lider profund loial și neînfricat”.

Kate Winslet joacă în mult așteptata continuare a filmului „Avatar” alături de membrii distribuției originale, Sam Worthington, Zoe Saldana, Sigourney Weaver și alții.

Ea este puternică. O războinică”, a mai povestit actrița pentru Empire Magazine despre personajul ei. „Chiar și în fața unui pericol grav și cu un copil nenăscut la bord, ea se alătură poporului ei și luptă pentru ceea ce îi ține cel mai mult împreună: familia ei și casa lor”.

Scufundări fără simulări

Recent, s-a aflat cum au reușit să-și țină respirația peste 5 minute, sub apă, Sigourney Weaver și Kate Winslet la filmările pentru „Avatar 2” și de ce regizorul James Cameron a refuzat să simuleze filmările subacvatice, potrivit indiewire.com.

Pentru că oceanul ocupă un loc esențial în „Avatar 2”, James Cameron nu a vrut să folosească tehnicile obișnuite pentru a simula filmările de sub apă. A trecut mai mult de un deceniu de când regizorul a proiectat numeroasele continuări ale filmului „Avatar”, dar acum se pare că suntem chiar aproape de finalizarea lor, iar regizorul a dezvăluit câteva detalii despre acestea.

Actorii din distribuție nu doar că au devenit scafandri desăvârșiți, dar au învățat să facă și scufundări libere, pentru a limita bulele de aer și aparatele necesare filmării. Iar Kate Winslet nu a făcut excepție.

Ce se întîmplă în „Avatar: The Way of Water”?

În sinopsisul oficial făcut public de cei de la Disney pentru continuarea „Avatar” apar următoarele dezvăluiri despre intriga poveștii: „La mai bine de un deceniu după evenimentele din primul film, Avatar: The Way of Water începe să spună povestea familiei Sully, necazul care îi urmează, toate eforturile pe care le fac pentru a se ține unul pe altul în siguranță, luptele pe care le duc pentru a rămâne în viață și tragediile pe care le îndură”.

Winslet a învățat să-și țină respirația sub apă pentru acest film și a sfârșit prin a doborî recordul lui Tom Cruise pentru cea mai lungă perioadă petrecută fără a respira în mediul acvatic dintr-un lungmetraj, scrie Variety. Cruise și-a ținut respirația sub apă timp de șase minute, în timp ce filma „Mission: Impossible – Rogue Nation”. Winslet și-a ținut respirația timp de șapte minute și 14 secunde pentru „Avatar: The Way of Water”.

În ceea ce privește reunirea cu Cameron la mulți ani după „Titanic”, Winslet a declarat: „Jim și cu mine suntem amândoi oameni total diferiți acum de ceea ce eram acum 26 de ani. El este mai calm, iar eu sunt cu siguranță mai hiperactivă acum”.

Avatar: The Way of Water” are premiera în cinematografe pe 16 decembrie 2023.

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te