Homepage  / Ultimul număr

Prioritatile lui Mircea Radu

Prioritatile lui Mircea Radu

de Redactia Tvmania

Singurele premii pe care le-a luat la viata lui au fost cele de la revista „TV mania”. Desemnat de trei ori cel mai sexy star de televiziune, Mircea Radu isi doreste ca, in decembrie, sa intre „in sala de judecata” cu emisiunea „Din dragoste”.

In cele cateva saptamani bune de vacanta, a dormit, a lucrat pe calculator si s-a intalnit cu prietenii pe care de-abia apuca sa-i vada cand lucreaza la „Din dragoste”. Chiar daca prefera sa limiteze intalnirile cu ziaristii cand e in concediu, Mircea Radu si-a facut timp si pentru noi. Apoi, a plecat prin tara cu caravana emisiunii.
„TV mania”: Cand ti-ai ridicat trofeul, ai spus ca „nimeni nu se asteapta la un discurs inteligent din partea cuiva care a luat un premiu pentru frumusete”. Drept urmare ai multumit machiorilor tai. A fost un discurs pregatit sau nu?
Nu, mi-a venit atunci. Eu nu ma gandesc serios la chestiile astea, nu stau sa ma intreb daca voi castiga sau nu. Marele meu regret este ca „Din dragoste” n-a participat nici macar la preselectie la categoria „emisiuni pentru oameni obisnuiti”. Nu se poate asa ceva: macar sa fi intrat in sala de judecata pentru un proces corect.

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te