Homepage  / Muzică

Puya lansează prima piesă din XsessionMusicVlog – “Pasiune”

Puya lansează prima piesă din XsessionMusicVlog - “Pasiune”

de Redactia Tvmania

Puya lansează alături de Elena Ionescu și Vescan joi, 24 martie, la ora 20.00 piesa “Pasiune”. Single-ul este primul din proiectul XsessionMusicVlog, o sesiune de înregistrări, ce se va derula săptămânal pe parcursul anului 2016.

Prima-piesa-din-Xsession-music-blog-Pasiune-Puya

Versuri sincere, directe, rupte din realitate, prima piesă din XsessionMusicVlog se numeste “Pasiune” și aparține lui Puya, alături de Elena Ionescu și Vescan. Subiectul este unul sensibil atât pentru artiști, cât și pentru cei care luptă pentru visul lor, oricare ar fi acesta. Pasiunea este ceea ce te alimentează și te poate urca pe culmile succesului, dar te și coboară de nenumărate ori pe drum, sau cum spune Puya: “Dacă vrei să faci istorie, să știi că-i plin de gropi drumul pân’ la glorie!”.

Puya-elena-ionescu-vescan-xsession

Xsession MusicVlog este un proiect ce vine din studiourile Scandalos Music, majoritatea pieselor fiind realizate alături de compozitorul și producătorul Mahia Beldo. În prima lună de Xsession se vor lansa patru piese noi cu Puya, Vescan, Anastasia și invitații speciali Florin Ristei și Elena Ionescu, împreună cu DJ Amy și DJ Wicked. Prima piesă apare joi, 24 martie, ora 20.00.

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton