Homepage  / Ultimul număr

R.B.D. In Romania

R.B.D. In Romania

de Redactia Tvmania

A sosit momentul mult-asteptat de miile de fani RBD din Romania. Cei sase mexicani sunt in aceste zile in Bucuresti si vor sustine un concert marti, 12 iunie, pe Stadionul Cotroceni.

A mai ramas foarte putin pana cand Anahi, Maite, Dulce Maria, Alfonso, Christopher si Christian vor urca pe scena amenajata pe gazonul stadionului din Parcul BNR. Tinand cont de succesul fulminant pe care l-au avut in Romania telenovela „Rebelde” si formatia aproape omonima, era inevitabil ca turneul mondial de promovare a albumului „Celestial” sa includa si Bucurestiul. Cine nu si-a cumparat inca bilet mai poate incerca pe site-urile de internet specializate (myticket.ro, bilete.ro, vreaubilet.ro) sau la punctele de vanzare din marile centre comerciale din Capitala, dar sansele de a mai prinde ceva sunt destul de mici, chiar daca preturile au fost maricele – intre 50 si 300 lei.
In cele cateva zile pe care le vor petrece in tara noastra, cei de la RBD nu vor pierde deloc timpul: si-au programat o conferinta de presa, participari la cateva emisiuni de televiziune si o intalnire cu fanii. Relatia speciala pe care formatia mexicana o are cu publicul roman este dovedita si de faptul ca luna trecuta RBD a primit Discul de Aur din Romania, iar Christian, cel mai cunoscut dintre „rebeli”, in urma scandalului legat de orientarea sa sexuala, a anuntat ca videoclipul piesei „Besame sin miedo” va fi realizat in Transilvania.

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te