Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Radu Vâlcan, acasă de Sărbători. Cum și-a anunțat fanii că se întoarce acasă, de la filmările pentru „Insula iubirii”

Radu Vâlcan, acasă de Sărbători. Cum și-a anunțat fanii că se întoarce acasă, de la filmările pentru „Insula iubirii”
6

de Andra Stana,

După ce zilele trecute a anunțat că vrea să revină în România cât mai curând, Radu Vâlcan s-a ținut de cuvânt, iar în prag de sărbători, acesta va fi alături de soția și cei trei copii ai lor. Prezentatorul de la Antena 1 s-a aflat în ultima perioadă în Thailanda, acolo unde a filmat noul sezon Insula Iubirii.

Dacă în urmă cu câteva zile prezentatorul TV posta o fotografie cu Adela Popescu, alături de un mesaj emoționant, în care își exprima dorul de familie, scrie libertatea.ro.

„Mama, vezi că se întoarce băiatul acasă.”, a scris Radu Vâlcan pe Facebook, în dreptul unei fotografii făcute în avion, încă de la primele ore ale dimineții.

Radu-Valcan-acasa-de-Sarbatori.-Cum-si-a-anuntat-fanii-ca-se-intoarce-acasa-de-la-filmarile-pentru-„Insula-iubirii-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

La scurt timp, și Adela Popescu a postat un mesaj pe Instagram. „Mai e foarte puțin”, a scris vedeta, pe rețelele de socializare.

Adela Popescu (35 de ani) este una dintre cele mai cunoscute vedete din România. Dincolo de viața profesională, prezentatoarea se mândrește cu familia ei. E căsătorită cu Radu Vâlcan și împreună au trei copii, trei băieței.

Mesajul plin de emoție scris de Adela Popescu pentru Radu Vâlcan, plecat la filmări în Thailanda

Vedeta Antena 1 a plecat în Thailanda, unde se desfășoară filmările unui nou sezon „Insula iubirii”. Fiind la mii de kilometri distanță unul de altul, prezentatorul TV și soția lui și-au transmis mesaje prin intermediul conturilor de socializare. Unul dintre mesajele Adelei Popescu a emoționat o țară întreagă.

Fără a ezita, Adela Popescu le-a dezvăluit fanilor de pe Instagram că îi duce lipsa soțului său.

„Mi-e dor de tine!”, a scris vedeta de la „Vorbește lumea” pe pagina sa de Instagram.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te