Homepage  / Vedete româneşti

Raluca Bădulescu, mândră de notele obținute de fiul ei la Bac. La ce facultate vrea Alexandru să intre

Raluca Bădulescu, mândră de notele obținute de fiul ei la Bac. La ce facultate vrea Alexandru să intre
7

de Roxana Mirea,

Raluca Bădulescu este foarte mândră de fiul ei, care a susținut examenul de bacalaureat anul acesta. Alexandru a obținut note bune, așa că jurata de la „Bravo, ai stil” este mai fericită ca niciodată. În plus, tot ea a dezvăluit și la ce facultate va merge tânărul.

Raluca Bădulescă, mândră de notelele pe care fiul ei le-a luat la Bac

Raluca Bădulescu este foarte mândră de fiul ei, care tocmai ce a susținut examenul de bacalaureat. Ei bine, Alexandru a obținut note foarte bune, potrivit declarațiilor mamei lui, care este în culmea fericirii. În plus, jurata de la „Bravo, ai stil” a dezvăluit și ce facultate își dorește fiul ei să urmeze.

„Copilul…îl iubim cel mai mult din lumea asta. A avut bacul, a luat note bune la BAC, intră la ASE. E mândria și cea mai mare bucurie pe care o putem avea cu toții, evident”, a declarat Raluca Bădulesc, pentru wowbiz.ro.

În continuare, Raluca Bădulescu a spus că subiectele de la examenul maturității, în special cele de la matematică, au fost foarte dificil de rezolvat.

Chiar este foarte greu la BAC acum, eu nu știam să rezolv nimic. La matematică mă refer. La mate nu am fost bună niciodată. La română e altceva, știu să fac subiectele oricând, dar la mate, la mine e nenorocire. Trebuie să îmi dai un calculator, iar dacă e vorba de vreo ecuație sau de o integrală sunt pa, la revedere”, a mărturisit Raluca Bădulescu.

Raluca-Badulesca-mandra-de-notelele-pe-care-fiul-ei-le-a-luat-la-Bac-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te