Homepage  / Vedete / Vedete străine

Reacția familiei lui Kailia Posey („Frumuseți miniaturale”), după moartea tinerei de 16 ani. „O fetiță frumoasă a dispărut”

Reacția familiei lui Kailia Posey („Frumuseți miniaturale”), după moartea tinerei de 16 ani. „O fetiță frumoasă a dispărut”

de Andra Stana,

Kailia Posey a devenit celebră în urmă cu mulți ani, după ce a apărut în show-ul „Toddlers and Tiaras”, în traducere „Frumuseţi miniaturale”. Zilele trecute, tânăra de numai 16 ani a decis să își pună capăt zilelor.

Vestea tragică a morții adolescentei Kailia Posey a ajuns virală pe internet. Fanii show-ului „Toddlers and Tiaras” și-au amintit de ea ca fiind o fetiță plină de voie bună. Mesaje de condoleanțe au început să curgă și pe paginile ei de socializare.

Prima reacție a mamei lui Kailia Posey, după pierderea fetei de numai 16 ani

Site-ul TMZ scrie că mama lui Kailia Posey a cerut ca familia să fie lasată să o plângă pe tânăra de doar 16 ani.

Nu am cuvinte sau gânduri. O fetiță frumoasă a dispărut. Vă rugăm să ne acordați intimitate în timp ce plângem pierderea Kailiei. Copilul meu pentru totdeauna”, a fost prima reacție a mamei sale, scrie protv.ro.

Familia fetei s-a declarat cu adevărat devastată de decizia neașteptată luată de Kailia.

Deși era o adolescentă desăvârșită, cu un viitor strălucit în față, a luat decizia de a-și pune capăt vieții”, au declarat apropiații lui Kailia Posey.

A câștigat nenumărate coroane și trofee după ce a mers la concursuri de frumusețe toată viața (..) Recent, a aleasă pentru a fi majoretă la liceul în toamna viitoare”, au mai spus aceștia. 

Kailia Posey și-a făcut debutul pe micile ecrane în emisiunea „Toddlers and Tiaras” („Frumuseţi miniaturale”). În cadrul show-ului, fetițe ce nu aveau mai mult de 5 ani mergeau la concursuri de modeling.

Kailia a devenit chiar un GIF popular sub numele de „Grinning Girl”, mai scrie sursa citată.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te