Homepage  / Filme Online / Prime Video

Vești bune pentru fanii „Roata Timpului”/ „The Wheel of Time”. Serialul Amazon Prime a fost reînnoit pentru al treilea sezon

Vești bune pentru fanii „Roata Timpului”/ „The Wheel of Time”. Serialul Amazon Prime a fost reînnoit pentru al treilea sezon

de Andra Stana,

„Roata Timpului”/ „The Wheel of Time” va continua să se învârtă, întrucât serialul a fost reînnoit pentru un al treilea sezon.

A fost confirmat sezonul 3 din „Roata timpului”, serial Amazon Prime

Înainte de premiera sezonului 2 al serialului epic fantasy de la Prime Video, The Wheel of Time, a fost dezvăluit la San Diego Comic-Con în timpul The Wheel of Time: Origins, că serialul de succes a fost reînnoit pentru un al treilea sezon, anunță collider.com.

Bazat pe romanele best-seller ale regretatului Robert Jordan, The Wheel of Time este un serial care a avut premiera pe platforma de streaming în noiembrie 2021.

Showrunnerul și producătorul executiv Rafe Judkins a fost prezent la fața locului pentru panelul Origins și, într-o declarație împărtășită înainte de anunț, și-a recunoscut entuziasmul. Acesta a dezvăluit încotro se va îndrepta povestea.

Sunt atât de încântat că vom face un al treilea sezon din The Wheel of Time. The Shadow Rising a fost întotdeauna cartea mea preferată din serie, așa că a putea să o aducem la televiziune și să introducem noi audiențe în poveștile care m-au făcut să mă îndrăgostesc de aceste cărți în primul rând este o mare onoare și un lucru la care am lucrat încă de când am prezentat pentru prima dată serialul, cu ani și ani în urmă.”, a declarat Rafe Judkins.

The Shadow Rising este cel de-al patrulea roman din seria lui Jordan și, după cum știu fanii serialului de televiziune, sezoanele par să încorporeze puncte de complot din mai multe cărți la un moment dat, pe măsură ce distribuția pornește în călătoria lor periculoasă.

Distribuția s-a mărit în sezonul 2 din „Roata Timpului”/ „The Wheel of Time” 

Cea mai mare parte a distribuției originale se va întoarce pentru sezonul 2, inclusiv Rosamund Pike, Josha Stradowski, Marcus Rutherford, Zoë Robins, Madeleine Madden și Daniel Henney. Dónal Finn va prelua rolul lui Mat Cauthon în sezonul 2, personajul urmând să se angajeze pe o cale mai întunecată, așa cum s-a stabilit în finalul sezonului 1.

Printre noii actori din sezonul 2 se numără Ayoola Smart, Ceara Coveney, Natasha O’Keeffe, Gregg Chillingirian și Meera Syal.

Pe lângă Judkins, serialul este produs de Larry Mondragon și Rick Selvage de la Red Eagle Entertainment (Winter Dragon), Ted Field și Mike Weber de la Radar Pictures (Jumanji: Welcome to the Jungle, Winter Dragon), Darren Lemke (Shazam!, Goosebumps, Winter Dragon) și Marigo Kehoe. The Wheel of Time este coprodus de Amazon Studios și Sony Pictures Television, mai scrie sursa citată.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te