Homepage  / Ultimul număr

Romania, hai la dans!

Romania, hai la dans!

de Redactia Tvmania

In adolescenta, a luat contact cu Pro TV-ul intr-o emisiune de-a lui Florin Calinescu. Dupa multi ani, a batut 799 de contracandidati pentru a fi angajata in acest post. De un an, Iulia Vantur promoveaza generozitatea la "Dansez pentru tine", care are o editie speciala chiar de Ziua Nationala.

Pe 1 decembrie, din 1990 incoace, toti romanii isi sarbatoresc Ziua Nationala. Protevistii au dubla aniversare. In prima zi de iarna, acum 12 ani, se lansa postul din Pache Protopopescu. Intamplator? Sigur ca nu! A fost o miscare stralucita de marketing, care a insemnat – dupa momentul ’89 – o a doua revolutie. Cea in audiovizual. „Pro Tv a facut revolutie in televiziunea din Romania, a deschis drumuri, a gandit liber si i-a provocat pe romani sa-si depaseasca limitele si sa viseze”, spune, comentand suprapunerea de simboluri, Iulia Vantur, ieseanca din noul val de vedete Pro TV, poate personajul cu cea mai uluitoare ascensiune profesionala din ultimii ani al acestui post de televiziune.

Fan Calinescu
In ’95, la aparitia postului care a facut-o celebra, Iulia era doar o liceeana de 15 ani. A fost incantata din primul moment de tot ceea ce vedea la televizor. „Pentru mine se deschidea o noua lume o data cu infiintarea Pro Tv-ului. Eram o pustoaica fascinata de tot ce insemna Pro Tv. Imi amintesc cu mare drag de „Generatia PRO”, care pentru mine, la momentul respectiv, reprezenta tot ceea ce-si putea dori un adolescent, era modul de exprimare al unei intregi generatii. La fel de mult imi placea sa urmaresc emisiunea de dimineata a lui Florin Calinescu, „Ora 7 buna dimineata”. Tot atunci imi incepusem cariera de model si imi amintesc ca primul contact direct cu aceasta televiziune se intampla la mare, cand am participat la o emisiune realizata de Florin Calinescu. Imi doream in sufletul meu ca la un moment dat sa ajung aici, insa nu-mi imaginam atunci ca totul se va petrece atat de frumos pentru mine.”

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te