Homepage  / Vedete româneşti

Roxana Vancea, despre cum s-a schimbat căsnicia ei după ce a devenit mamă. „Care relație de cuplu? Dragoș doarme singur”

Roxana Vancea, despre cum s-a schimbat căsnicia ei după ce a devenit mamă. „Care relație de cuplu? Dragoș doarme singur”
9

de Roxana Mirea,

Roxana Vancea, în vârstă de 33 de ani, a vorbit recent despre relația cu soțul ei, Dragoș Paiu. Aceștia au împreună un băiețel, pe Zian. Dragoș mai are un copil dintr-o relație anterioară, pe care Roxana îl consideră fiul ei. Vedeta a spus de ce ea și cu soțul ei nu mai dorm împreună de când a venit pe lume Zian.  

Roxana Vancea, despre relația cu soțul ei 

Roxana Vancea și soțul ei, Dragoș Paiu, s-au căsătorit religios în urmă cu câteva săptămâni. Aceștia au împreună un băiețel, pe Zian, care a venit pe lume în 2021. Dragoș mai are un băiat, pe Milan, dintr-o relație anterioară, pe care Roxana l-a crescut și îl vede ca pe propriul ei copil. Recent, Roxana Vancea a spus cum s-a schimbat relația ei cu soțul după ce a venit pe lume Zian.  

„Care relație de cuplu? A mea cu Zian? Sau a mea cu Milan? Copiii dorm cu mine. Dragoș doarme singur de când a venit pe lume Zian. Dar după ce îi culc merg și stau cu el. Ne bucurăm și de 5 minute dacă avem împreună. Nu ne neglijăm unul pe altul, dar nici nu mai avem libertatea să facem ce vrem când vrem. 

Eu consider că flacăra se menține vie atunci când ești alături de omul tău, când te poți baza 100% pe el, când îți pasă de nevoile lui și faci tot posibilul să simtă că ești mereu acolo. Întotdeauna a cântărit pentru mine ceea ce Dragoș a făcut atunci când îmi era greu, la bine toată lumea e acolo”, a declarat Roxana Vancea pentru revista VIVA! 

Roxana Vancea, despre relatia cu sotul ei  (2)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Roxana Vancea, despre diferențele dintre copiii ei 

Roxana Vancea are o relație specială cu Milan, pe care îl consideră copilul ei. Vedeta a vorbit și despre diferențele dintre Milan și Zian.  

„Când am intrat în viața lui Dragoș, Milan avea un an și jumătate, trecuse deja de perioada colicilor, care mie mi s-a părut cea mai dificilă la Zian. Alăptatul iar a fost ceva cu totul nou pentru mine, a fost o perioadă extrem de frumoasă, la care am renunțat cu greu. Înțărcatul cred că a fost mai greu pentru mine decât pentru Zian. 

Băițele celui mic au iarăși un loc special. M-am bucurat la maxim de fiecare secundă în care îi făceam baie. Plus că Zian a fost mult mai activ și mai neastâmpărat decât Milan. Este un bulgăre de energie cu care este foarte greu să ții pasul. Milan este mult mai liniștit și mai ascultător”, a spus Roxana pentru sursa citată.  

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton