Homepage  / Ultimul număr

Sa-nceapa Jocurile!

Sa-nceapa Jocurile!

de Redactia Tvmania

Intre 10 si 26 februarie, planeta face o plecaciune in fata sporturilor hibernale: incepe Olimpiada de iarna de la Torino, o editie care ne va umple micile ecrane.

Poate ca n-o sa va cumparati echipament sportiv purtand numele lor, dupa cum e posibil ca de multi performeri sositi la Torino sa nu fi auzit pana acum. Telespectatorii interesati de sport stiu cu siguranta insa de repere ale cercurilor olimpice precum patinatoarea Sonja Henie, schiorii Ingemar Stenmark si Alberto Tomba, hocheistul Dominik Hasek. Vreme de doua saptamani, aveti ocazia sa va imbunatatiti cunostintele legate de sporturile de iarna. Veti afla daca echipa Canadei poate fi detronata la hochei, daca rusii mai iau patru medalii din tot atatea posibile la patinaj artistic, daca vreun roman ajunge in primii cinci la vreo proba.
Cu ocazia Jocurilor Olimpice de iarna de la Torino, Televiziunea Romana se incumeta la un pariu: deplaseaza o echipa de 11 persoane si va asigura, pe TVR 2, 130 de ore de transmisie de la o veritabila sarbatoare a sportului. O asemenea mobilizare de forte, in conditiile in care sporturile de iarna din Romania abia au reprezentanti, darmite performante, se vrea, probabil, sa contribuie mai intai de toate la popularizarea disciplinelor olimpice hibernale la noi. Asadar, pana cand vom avea si in tara noastra patinoare puse la punct, trasee de schi pe care sa se poata face antrenamente cinstite, piste de gheata rezonabile pentru vitezisti, sa ne consolam cu imaginile transmise de la Torino: poate vreunul dintre micii telespectatori de azi va izbuti sa aduca in viitor o noua medalie Romaniei la vreo Olimpiada de iarna, ca sa nu ramanem doar cu una in palmaresul all-time!

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te