Homepage  / Articole

Sandra Echeverria si David Zepeda, împreună la Acasă

Sandra Echeverria si David Zepeda, împreună la Acasă

de Redactia Tvmania

Sandra Echeverria şi David Zepeda sunt protagoniştii din “Forţa destinului”. Telenovela marca Televisa cu audienţe uriaşe la nivel internaţional, a fost vândută în peste 40 de ţări, iar acum ajunge în România, din 26 martie, de luni până duminică, de la ora 20.30, la Acasă.

David Zepeda, actorul pe care telespectatorii l-au urmărit în telenovele precum  “Destine furate”, “Stăpâna”, “Triumful dragostei”, mărturiseşte că i s-a împlinit un vis interpretând primul său rol protagonic:

“Forţa destinului” a sosit în cel mai bun moment din cariera mea, eu visam de mult timp la un personaj principal şi cred că acest proiect este o binecuvântare”, a spus Zepeda.

Sandra Echeverria, cunoscută din telenovela “Marina”, crede că multe femei se vor identifica cu personajul ei: “Lucia este o femeie emancipată, independentă, a studiat psihologia încă din copilărie şi vă asigur că povestea vă va cuceri  de la primul episod”, declară Sandra.

Marc Anthony semnează coloana sonoră

Telespectatorii vor auzi vocea frumoasei actriţe şi pe coloana sonoră a serialului. Sandra Echeverria are un partener de excepţie în persoana lui Marc Anthony pentru piesa de generic “La fuerza del destino”.

Laisha Wilkins va tulbura apele şi se va distra interpretând personajul negativ, Maripaz: “În serial, îmi place să fac răutăţi, dar eu nu sunt aşa în realitate. Antagonista trebuie să fie sarea şi piperul”, mărturiseşte amuzată Laisha.

Gabriel Soto, sex-simbolul actor mexican, care a vizitat România în urmă cu 4 ani, se întoarce în “Forţa destinului”, în rolul lui Camilo Galvan.

“Forta destinului” (“La fuerza del destino”), a fost desemnată “Cea mai bună telenovelă” a anului 2012 la Premiile Tv y Novelas, gală care a avut loc pe 26 februarie, în Acapulco, Mexic.

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te