Homepage  / Articole

Sara, Dima şi Monica, dans în ploaie în “Pariu cu viaţa”

Sara, Dima şi Monica, dans în ploaie în “Pariu cu viaţa”

de Redactia Tvmania

În episodul de luni, 7 mai, din “Pariu cu viaţa”, Gio va fi înmormântată, iar telespectatorii vor putea urmări secvenţe emoţionante de muzică şi dans cu LaLa Band. În plus, certurile dintre Ioana şi Andrei par să nu se mai oprească.

Invitat în studioul ProFM, Vlad anunţă la radio că trupa LaLa Band va susţine un concert la Sala Palatului. Mai mult decât atât, DJ-iţele Oana şi Mădălina îi dau lui Vlad o veste foarte bună, aceea că el va fi noul DJ de la ProFM :

“Am fost acolo pentru câteva secvenţe. Vlăduţu Drăguţu se angajează la ProFM pe un post de DJ după ce a dat o probă la casting. Vlad îi face o declaraţie live Ancăi…”, povesteşte Vlad Gherman.

Sandu are remuşcări după ce o ucide pe Gio şi trece prin clipe de coşmar, fiind urmărit de fantoma acesteia. Gica şi Tănţica organizează parastastul fiicei lor, la care participă toţi cei care au cunoscut-o pe micuţa Gio.

Acest eveniment tragic va fi accentuat de piesa lui Katie Melua – “I Cried For You” interpretată de Ioana:

“Personajul meu îşi plânge sora. Cântecul este un mesaj pe care vrea să-l transmită sufletului lui Gio”, spune Alina Eremia.

Apar noi obstacole între Anca şi Vlad

Pe Anca şi Vlad îi uneşte o mare dragoste, deşi geloziile şi dezamăgirile le umbresc fericirea. Suferinţa prin care trec amândoi este redată artistic printr-o coregrafie realizată pe melodia “Turning Tables” a lui Adele.

“ Lui Vlad îi pare rău şi îşi cere iertare pentru ce-a făcut, iar Anca încearcă să-l ierte, dar nu poate, ceva o ţine în loc”, mărturiseşte Cristina Ciobănaşu.

Un nou dans în ploaie

Sara, Dima şi Monica sunt protagoniştii unui dans în ploaie plin de emoţie pe melodia “Kiss from a Rose”.

“Filmarea a durat câteva ore, a fost extenuantă, însă toţi trei ne-am dorit să avem parte de o asemenea experienţă şi am muncit cu drag pentru acest dans. Am alunecat, ne-am ales cu vânătai, dar a meritat pentru că dansul exprimă mai mult decât ar fi făcut-o dialogul”, declară Sore.

[imagebrowser id=697]

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te