Homepage  / Vedete / Vedete străine

Scandal la Hollywood: Felicity Huffman a plătit o cauțiune de 250.000 de dolari pentru a evita închisoarea

Scandal la Hollywood: Felicity Huffman a plătit o cauțiune de 250.000 de dolari pentru a evita închisoarea

de Redactia Tvmania

Arestată pe 12 martie de FBI în cadrul unei anchete mai largi care viza o rețea de mită pentru a intra la universități de top din Statele Unite, precum Harvard sau Yale, actrița Felicity Huffman (56 de ani) a plătit o cauțiune de 250.000 de dolari pentru a rămâne în libertate, scrie TVLine.

Fosta vedetă din serialul „Neveste disperate” / „Desperate Housewives” a fost eliberată după ce a plătit o cauțiune de 250.000 de dolari (aproximativ 221.000 de euro) și și-a predat pașaportul pentru a nu părăsi teritoriul american.

La ora 6 dimineața, Felicity Huffman s-a trezit cu agenții FBI la ușa sa din cartierul Hollywood Hills, Los Angeles, cu mandat de arestare pe numele ei în cadrul unei afaceri cu mită pentru un acces la ușor la marile universități americane. Conform actelor de acuzație, actrița a plătit 15.000 de dolari (13.200 de euro) unei organizații de binefacere, care făcea parte dintr-o vastă rețea, pentru ca fiica sa cea mare, Sofia (18 ani), să nu aibă probleme la examentul de admitere. Prietena sa Eva Longoria a vrut să facă același lucru pentru fiica ei, Georgia (16 ani), dar în final a renunțat.

Felicity Huffmann nu este singura vedetă implicată în acest scandal. Lori Loughlin, vedeta serialului „Casa plină” / „Full House”, și soțul ei, Mossimo Giannulli, au plătit 500.000 de dolari (442.000 de euro) pentru ca cele două fiice ale lor să fie admise în echipa de canotaj a Universității din California deși cele două studente nu au pus mâna niciodată pe rame.

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te