Homepage  / Televiziune

Schimbare de grilă la Happy Channel! Noul program de difuzare al serialelor turcești. EXCLUSIV

Schimbare de grilă la Happy Channel! Noul program de difuzare al serialelor turcești. EXCLUSIV

de Ioana Maria,

Happy Channel a anunțat că în curând va trece la grila de toamnă 2022. Astfel, noua grilă de programe, care se va lansa pe 22 august, va oferi telespectatorilor cele mai captivante şi emoţionante seriale turcești.  

Așa cum am anunțat deja pe TVMania, începând din 22 august, în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la 20:00, Happy Channel le aduce telespectatorilor una dintre cele mai de succes producţii ale verii 2021 în Turcia, Inimă ranită/Kalp Yarasi.

Serialul care aduce în prim plan o poveste impresionantă de iubire şi două familii aflate într-un permanent conflict s-a bucurat repede de faimă, fiind distins cu premiul pentru “Cel mai bun cuplu” şi “Cea mai bună coloană sonoră a unui serial”.  Producţia plasează acţiunea poveştii în Antakya, un oraş cu o istorie bogată şi o cultură unică, iar în rolurile principale îi aduce în faţa telespectatorilor pe Yağmur Tanrısevsin și Gökhan Alkan, actori care se bucură de o carieră de succes în Turcia. 

Apariția noului serial, produce câteva schimbări în grilă. Prin urmare, din 24 august, serialul Jurământul – O dragoste împlinită va fi difuzat în serile de joi şi vineri, de la 20:00. Serialul care a luat prin surprindere cu succesul înregistrat încă de la primele episoade a ajuns deja la sezonul cu numărul patru, lansat în luna iulie la noi.

Surprizele nu se opresc aici. Postul tv a mai anunțat o premieră a unui serial de succes în Turcia. Prin urmare, din 27 august, în fiecare sâmbătă şi duminică, de la 20:00, telespectatorii Happy Channel sunt invitaţi să redescopere renumitul serial Puterea destinului, o producţie turcească ce s-a bucurat de un real succes în toate ţările în care a fost difuzată şi care pune în scenă lupta continuă între disperare şi speranţă, trăită de o femeie (Cansu Dere – pe care o vom revedea în Infidelul, începând de mâine pe Kanal D) al cărei destin este scris de alţii.

Imediat după, de la 21:45, la  Happy Channel povestea Dragostea pluteşte în aer se apropie de final. Astfel, telespectatorii vor putea afla deznodământul încercărilor prin care au trecut de-a lungul timpului Serkan Bolat (Kerem Bürsin) și Eda Yıldız (Hande Erçel). 

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te