Homepage  / Ghid TV / Televiziune

Schimbare de grilă la Pro TV. Cum arată programul și când încep „Imperiul Leilor” și „Las Fierbinți”

Schimbare de grilă la Pro TV. Cum arată programul și când încep „Imperiul Leilor” și „Las Fierbinți”

de Redactia Tvmania

Din februarie, Pro TV schimbă grila de programe. Pe lângă emisiunile care au început deja, „Survivor România” și MasterChef, luna următoare încep și celelalte show-uri etalon ale Pro TV - „Imperiul Leilor” și „Românii au talent” - dar și un nou sezon din Las Fierbinți.

Când începe „Las Fierbinți” 2022

Cel mai iubit serial din România, Las Fierbinți, se întoarce cu noi episoade într-o porție dublă. Din 9 februarie, în fiecare miercuri și joi, de la ora 20:30, telespectatorii au parte de întâmplări amuzante, situații neprevăzute și adevărate lecții, prezentate în stilul caracteristic personajelor din cel mai cunoscut sat din România. 

Când începe „Imperiul Leilor” 2022

Imperiul Leilor este show-ul de televiziune care le oferă antreprenorilor o șanșă unică în viață: să-și vadă afacerea finanțată de unul dintre cei mai mari oameni de business din România. Dan Șucu, Dr. Wargha Enayati, Cristina Bâtlan, Sebastian Dobrincu și Dragoș Petrescu sunt cei cinci investitori care vor căuta afaceri puternice, inovatoare, cu un impact important în societate. Cel de-al treilea sezon Imperiul Leilor începe miercuri, 9 februarie, de la ora 21:30. 

Când se difuzează „MasterChef” 2022. Se schimbă ora de începere!

Joi, 10 februarie, de la 21:30, începe adevărata luptă pentru marele premiu MasterChef! După ce vor trece de emoțiile audițiilor și probele din dueluri, vor rămâne cei mai buni 20 de concurenți care vor simți presiunea din bucătărie, vor trece prin probe de foc și vor demonstra, cu fiecare etapă, că au cele mai impresionante farfurii și că pasiunea lor îi poate duce pe culmile gastronomiei. Chef Joseph Hadad, Chef Foa și Chef Radu sunt pregătiți să descopere următorul MasterChef România!

Când începe „Românii au talent”, sezonul 12, 2022

Din 4 februarie, de la ora 20:30, #sezonulsuper12 Românii au talent vine încărcat cu momente de neuitat, români dornici să fie pe scenă și o mulțime de surprize. Andra, Andi Moisescu, Dragoș Bucur și Mihai Bobonete sunt cei patru jurați care vor căuta cel mai talentat român, iar ca de fiecare dată, Smiley și Pavel Bartoș le vor oferi concurenților energie și încrederea că vor fi cei mai buni. 

Cea mai dură competiție continuă în show-ul fenomen, Survivor România, în fiecare duminică, de la ora 20:00, luni și marți, de la ora 20:30. La ce nivel va ajunge lupta dintre FAIMOȘI și RĂZBOINICI, cum vor rezista și ce vor fi nevoiți să facă pentru supraviețuire, vedem în cea mai mare provocare a momentului, show-ul care demonstrează că în viață nu există limite atât timp cât îți propui să reușești.

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te