Homepage  / Televiziune

Tot ce trebuie să știți despre sezonul 3 Survivor România,difuzat de Pro TV în 2022

Tot ce trebuie să știți despre sezonul 3 Survivor România,difuzat de Pro TV în 2022
24

de Roxana Mirea,

Așteptarea a luat sfârșit! Survivor România 2022, sezonul 3, are premiera duminică, 16 ianuarie, la Pro TV. Show-ul va fi difuzat de Pro TV de trei ori pe săptămână, iar membrii a două echipe, Faimoșii și Războinicii, sunt pregătiți să înfrunte cele mai dure lupte pentru a-și procura hrana și a-și securiza adăpostul. Iată tot ce trebuie să știți despre Survivor România 2022, sezonul 3, de la Pro TV.

Cele mai noi informații Survivor România 2022

UPDATE 16 mai: Un nou joc de recompensă a avut loc la Survivor România 2022, aseară, 15 mai, iar Tigrii și Vulturii au luptat cu toate forțele pentru a obține premiul pus în joc. Lupta finală s-a dat între Elena Chiriac de la Vulturi și Ștefania Ștefan de la Tigri. Cea care a reușit să termina prima traseul a fost Ștefania. Astfel, ea a adus punctul câștigător pentru echipa ei. Victoria a fost a Tigrilor, cu scorul de 10 – 8.

După ce au câștigat jocul de recompensă, Tigrii au ieșit din junglă și au ajuns la un hotel de cinci stele de pe malul mării, la restaurant. Concurenții s-au simțit ca într-o vacanță.

UPDATE 4 mai: Cu scorul final de 8 la 4, Vulturii au câștigat jocul de comunicare și au avut ocazia să vorbească fiecare cu câte un membru al familiei, prin apel vocal. Apoi, a urmat consiliul de eliminare. La votul publicului au ajuns TJ Miles, Oana Ciocan și Mari Fica. În urma voturilor, Mari Fica a fost eliminată de la Survivor România, aseară, 3 mai 2022.

„Știam că o să vină, la un moment dat, și momentul acesta. Nu pot să spun decât că sunt extrem de recunoscătoare pentru ce s-a întâmplat aici. Sunt mult mai puternică decât atunci când am venit. Mă bucur foarte tare că am evoluat. Chiar am evoluat. Sunt foarte sinceră când spun asta. (…) Sunt lecții multe, frumoase și nu pot decât să mulțumesc pentru tot. Plec mai puternică, plec în competițiile mele și plec la pacienții mei, care sigur mă așteaptă și de-abia aștept să fac bine acasă celorlalți oameni și să-i ajut cât pot eu de mult”, a declarat Mari Fica, după ce a aflat că este eliminată de la Survivor.

UPDATE 3 mai: Jocul de imunitate de la Survivor România de aseară, 2 mai 2022, s-a încheiat cu victoria Vulturilor. Ultimul meci s-a dat între Doru Răduță și Ionuț Popa. Doru a adus punctul și astfel echipa Vulturilor a câștigat jocul de imunitate cu scorul de 10 la 6.

Apoi a urmat consiliul, iar Daniel Pavel a anunțat cine sunt cei doi concurenți din echipa Tigrilor care beneficiază de imunitate, în funcție de timpul scos pe traseu. Primul concurent care a obținut cel mai bun timp a fost Ionuț Popa, iar cel de-al doilea a fost Alexandru Nedelcu. 

După ce Ionuț Popa și Alexandru Nedelcu au aflat că au imunitate personală, ceilalți Tigri au votat pe cine trimit spre eliminare. Alegerea lor a fost TJ Miles. Ionuț Popa a propus-o spre eliminare pe Mari Fica, iar Alex Nedelcu a nominalizat-o pe Oana Ciocan.

UPDATE 2 mai: Vulturii și Tigrii s-au luptat cu toate forțele pentru a câștiga jocul de recompensă de la Survivor România, aseară, 1 mai 2022Recompensa a fost una pe măsură: o adevărată petrecere de 1 mai, cu mici și bere.

Cele două echipe au ajuns la ștafetă, iar confruntarea finală a fost între Blaze și Ionuț Popa. Ionuț nu a avut nicio șansă în fața Vulturului, care i-a dărâmat trei totemuri în cel mai scurt timp. Astfel, scorul final a fost de 10 la 9 pentru Vulturi. Aceștia s-au bucurat de mici la grătar și bere, tarabe cu fântână de ciocolată, nachios, popcorn și jucării de pluș.

UPDATE 27 aprilie: Un concurent din echipa Vulturilor a fost eliminat de la Survivor România 2022, aseară, 26 aprilie. La votul publicului au ajuns Elena Chiriac, Alexandra Duli și Marian Drăgulescu. Oamnii de acasă au votat, iar Daniel Pavel a anunțat că Alexandra Duli este eliminată de la Survivor 2022. 

Vreau să vă mulțumesc la toți pentru o experiență de viață și la cei dragi de acasă care m-au votat, m-au susținut și cu siguranță și acum au crezut în mine. Nu știu ce să zic. Îmi pare foarte rău că mi s-a terminat experiența, chiar dacă mă așteptam. N-am niciun regret. Am fost eu 100%”, a spus Alexandra Duli.

UPDATE 20 aprilie: Daniel Pavel a anunțat cine părăsește competiția. La votul publicului au fost TJ Miles, Mari Fica și Relu Pănescu. Publicul a decis, așa că Relu Pănescu a fost eliminat de la Survivor România 2022, aseară, 19 aprilie.

Prin prezența mea aici, am ajuns să apreciez cel mai mult mâncarea. Am ajuns să apreciez enorm de multe lucruri. Am ajuns să apreciez faptul că sunt foarte multe persoane care în viața de zi cu zi trăiesc cum trăim noi în aceste condiții. Aș vrea să scot în evidență următorul lucru. În toată viața mea, în aproape 51 de ani, nici măcar o zi nu am trăit în asemenea condiții, iar noi nu apreciem de multe ori. Nu apreciem persoanele dragi nouă, familia. Sunt o grămadă de lecții cu care plec acasă. Este ceva fantastic. Este incredibil ce am putut să trăiesc aici”, a spus Relu Pănescu.

UPDATE 19 aprilie: Un nou joc de imunitate a avut loc aseară, 18 aprilie, la Survivor România 2022, de la Pro TV. Vulturii și Tigrii au luptat cu toate forțele pentru a câștiga, însă doar o echipă a ieșit învingătoare. Alex Delea și Elena Chiriac au reușit să aducă punctul câștigător pentru echipa lor, așa că Vulturii au câștigat imunitatea. Oana Ciocan și Alex Nedelcu au câștigat imunitatea personală. Cei trei concurenți propuși spre eliminare la Survivor România 2022 sunt Relu Pănescu, Mari Fica și TJ Miles.

În cadrul consiliului, Daniel Pavel a avut de făcut un anunț important. Mai exact, CRBL a fost eliminat de la Survivor România 2022, aseară, 18 aprilie, din motive medicale. Vestea l-a afectat pe artist, care a ținut un discurs emoționant, având lacrimi în ochi.

UPDATE 18 aprilie: Jocul de recompensă de aseară17 aprilie, de la Survivor România 2022 a avut o miză care le-a adus aminte concurenților de casă. Daniel Pavel i-a informat pe Vulturi și Tigri că cine va câștiga meciul, se va bucura de o masă pe cinste: ciorbă de perișoare, sarmale și mămăligă. 

Scorul jocului a fost unul strâns, așa că cele două echipe au ajuns la ștafetă. La ștafetă, pentru Vulturi, au intrat pe traseu Elena Chiriac și Marian Drăgulescu, iar pentru Tigri, au intrat Ionuț Popa și Mari Fica. Elena Chiriac și Marian Drăgulescu au învins, iar scorul final a fost de 8 la 7 pentru Vulturi.

UPDATE 13 aprilie: Tigrii au câștigat Jocul de Comunicare de la Survivor România 2022, aseară, 12 aprilie. Apoi, a urmat un Consiliul de elimimare, în care Daniel Pavel a anunțat cine părăsește competiția. Cei trei concurenți care au ajuns la votul publicului au fost Alexandra Duli, Mihaela Stan și Doru Răduță.

Publicul a votat, iar Daniel Pavel a anunțat că Mihaela Stan este eliminată de la Survivor România 2022, 12 aprilie.

Nici nu știu cum să încep. În primul rând, vreau să le mulțumesc colegilor foarte mult pentru tot și mi-au arătat că sunt niște oameni superbi din toate punctele de vedere. Exact cum a spus și Laura săptămâna trecută, voi pleca de aici recunoscătoare. Voi ajunge acasă și voi prețui absolut tot, exact cum am încercat să fac și aici, să apreciez tot. Sper ca echipa Vulturilor să demonstreze, cum a demonstrat și jocul trecut, că se poate și că pot câștiga. Sper să fie bine și să se descurce și fără mine și… nici nu știu ce să mai zic. Mă bucur și nu mă bucur. Mă bucur că o să-mi văd familia după atâta timp. Însă, nu mă bucur că plec și că nu voi mai putea avea parte de experiența asta. Voi încerca să mă împac cu acest gând”, a declarat Mihaela Stan.

UPDATE 12 aprilie: Un nou joc de imunitate a avut loc aseară, 11 aprilie, la Survivor România 2022. De data aceasta, lupta nu s-a dat între Faimoși și Războinici, ci între Vulturi și Tigri. Înainte de a începe jocul, Daniel Pavel a avut de făcut un anunț important. Mai exact, acesta a dezvăluit că meciul nu va mai dura până când prima echipă ajunge la 10 puncte, ci se va încheia atunci când o echipă ajunge la 8 puncte.

În cele din urmă, victoria a fost de partea Tigrilor, care i-au învins pe Vulturi cu scorul de 8 la 4. Vulturii au mers la proba pentru imunitatea individuală. Câștigători au fost Elena Chiriac și Blaze

În urma votului colectiv, Mihaela Stan a fost propusă spre eliminare. Apoi, Elena Chiriac l-a nominalizat pe Doru Răduță, iar Blaze a nominalizat-o pe Alexandra Duli.

UPDATE 11 aprilie: Concurenții de la Survivor România 2022 s-au luptat pentru a câștiga un nou joc de recompensă, aseară, 10 aprilie. În cele din urmă, Faimoșii au câștigat, învingându-i pe Războinici cu 10 la 8.

Apoi a urmat un joc de volei la Survivor România 2022, între echipe mixte, formate din jucători de la Războinici și de la Faimoși. Jucătorii au fost aleși de Elena Chiriac și Ștefania Ștefan. Așadar, jocul de volei s-a dat între echipa Tigrilor și echipa Vulturilor. Tigrii au fost cei care au câștigat.

Apoi, Daniel Pavel a avut de făcut un anunț important la Survivor România, 10 aprilie 2022, care i-a luat prin surprindere pe concurenți.

Am un anunț de făcut pentru voi, un anunț extrem de important. Tot ceea ce știți despre Survivor România urmează să se schimbe în această seară. Începând din acest moment, toată aventura Survivor România care urmează, o veți continua și o veți simți în această formulă în care sunteți acum. Voi – Vulturii, voi – Tigrii, iată Survivor România de acum înainte! În acest moment, echipele sunt mixate”, a fost anunțul făcut de Daniel Pavel.

UPDATE 6 aprilie: În cursa de eliminare pe 4 aprilie au fost propuși Laura Giurcanu, TJ Miles și CRBL. În urma voturilor, Laura Giurcanu a fost eliminată de la Survivor România 2022, aseară, 5 aprilie. Aceasta a fost șocată și „copleșită de emoții”. Laura a declarat că Survivor 2022 a fost o experiență incredibilă și că pleacă cu un bagaj emoțional plin.

„Sunt puțin șocată. O să fiu acum copleșită de emoții, dar sunt neutre, nu sunt emoții negative sau pozitive. De fapt, sunt mixte. Dacă am un cuvânt pentru toată experiența asta este recunoștință pentru că m-a făcut să văd viața altfel. Am trăit aici foarte multe lucruri. A fost foarte intens tot ce s-a întâmplat. A fost experiența vieții mele”, a spus Laura Giurcanu.

UPDATE 8 martie 2022: Jocul de imunitate de aseară, 7 martie, de la Survivor România 2022, de la Pro TV, s-a încheiat cu victoria Faimoșilor. Scorul final a fost de 10 la 6. După o serie de înfrângeri, concurenții din echipa roșie au fost în extaz, scăpând astfel de emoțiile consiliului. Iată cine sunt concurenții din echipa Războinicilor propuși spre eliminare la Survivor România 2022.

UPDATE 1 martie: Emil Rengle a fost eliminat de la Survivor, de la Pro TV, aseară, 1 martie.

„Eu plec împăcat, chiar dacă într-o energie cum n-a mai fost vreodată la consiliu până acum. Sunt convins că nu va fi ultima clipă de genul acesta pentru că, de aici încolo, sunt toții oamenii care își doresc să rămână în competiție. Am împărtășit niște momente și clipe cu acești oameni pe care nu am să le uit absolut niciodată și nu am să le mai trăiesc vreodată în viața asta. Pentru mine, Survivor înseamnă cea mai puternică și incredibilă experiență de transformare. Sunt convins că am greșit și sunt convins că o să mai greșesc. Sper doar să întâlnesc oameni care să ajute, să observe și să lumineze în calea lor, calea mea. Nu aș vrea să schimb nota și să stric atmosfera. Vă doresc mult succes”, a spus Emil Rengle.

UPDATE 12 februarie: Roxana Ciuhulescu se confruntă cu probleme grave de sănătate după participarea la Survivor România 2022, de la Pro TV. Vedeta se teme ca nu cumva să aibă nevoie de o intervenție chirurgicală. A mers la medicul ortoped și veștile nu au fost deloc bune pentru ea.

Roxana Ciuhulescu a petrecut mai puțin timp la Survivior România 2022 decât și-ar fi dorit din cauza problemelor de sănătate. Vedeta a mărturisit că este foarte posibil să ajungă pe masa de operație și că așteaptă rezultatul RMN-ului pe care l-a făcut recent.

UPDATE 8 februarie: Ediția din seara aceasta a emisiunii Survivor România 2022 de la Pro TV va fi una foarte emoționantă. De la 20:30, spectacolul revine cu o premieră: concurenții vor lupta în Jocul pentru Comunicare! Emoțiile vor atinge cote culminante când aceștia vor afla miza probei. Cine va reuși să câștige și să aibă parte de o surpriză de acasă, aflăm curând.

Faimoșii și Războinicii au izbucnit în lacrimi după ce au aflat care este miza jocului.

„Dorul este foarte puternic și îmi dă putere mai multă dacă știu ceva din partea lor”, a spus printre lacrimi Ramona Crăciunescu.

„În momentul de față, cel mai mult mă gândesc la tată meu”, a spus și Relu.

„Îmi doresc din suflet să îi văd. Mi-e dor tare”, a afirmat Cărălin Zmărăndescu, printre lacrimi.

Update 1 februarie 2022: Jocul de recompensă din ediția de aseară, 1 februarie, a emisiunii Survivor România 2022, de la Pro TV, a fost câștigat de Faimoși, însă bucuria lor nu a putut să fie completă având în vedere că un membru al echipei lor a părăsit competiția. În Consiliul de eliminare, Daniel Pavel a anunțat că Robert Niță este eliminat de la Survivor România 2022.

Update, 31 ianuarie: Andreea Tonciu a fost eliminată, Roxana Ciuhulescu la fel. Acum, Faimoșii și Războinicii au ajuns la ștafetă.

Între Faimoși și Războinici s-a dat o luptă câncenă în ediția de aseară, 30 ianuarie, a emisiunii Survivor România 2022, de la Pro TV. Scorul a ajuns să fie 9-9, motiv pentru care echipele au intrat la ștafetă. Lupta finală s-a dat între Laura Giurcanu și TJ Miles de la Faimoși și Elena Matei și Alex de la Războinici.

Update, 19 ianuarie: Xonia a fost eliminată de la Survivor România 2022, de la Pro TV. Aceasta a fost nominalizată pentru eliminare alături de Roxana Ciuhulescu și Cătălin Zmărăndescu. Artista a fost vizibil afectată când a aflat că trebuie să se întoarcă acasă.

***

Tensiunile și presiunea de la Survivor România încep să își spună cuvântul. În ediția de marți seară, 18 ianuarie, înainte de începerea jocului de recompensă, un Războinic a fost descalificat de la Survivor România 2022. Este vorba despre Liviu Mihalca. Acesta a luat singur decizia de a se întoarce acasă, aducând argumentele care l-au făcut să ajungă la concluzia că, pentru el, aventura Survivor trebuie să se sfârșească.

***

Primele conflicte au început deja să apară la Survivor România 2022, de la Pro TV. Prima săptămână s-a încheiat cu trei victorii pentru Războinici și o eliminare din echipa Faimoșilor. O nouă ediție a emisiunii Survivor România 2022 va fi difuzată duminică, 23 ianuarie, de la ora 20:30. În ediția emisiunii Survivor România 2022 de duminică, Andreea Tonciu se va certa cu colegii ei.

UPDATE 17 ianuarie:

Program Survivor România 2022, sezonul 3

Show-ul de supraviețuire „Survivor România” revine pe micile ecrane de duminică, 16 ianuarie, de astă dată la Pro TV. A trecut o jumătate de an de la finalul sezonului anterior, care a fost difuzat de Kanal D și câștigat de Zanni, din echipa Faimoșilor.

Sezonul 3 al emisiunii Survivor România 2022 va fi difuzat de trei ori pe săptămână la Pro TV: duminica, de la ora 20:00 și luni și marți, de la ora 20:30.

În noul sezon, ne așteaptă, ne-a dezvăluit, Daniel Pavelschimbări pe ici-colo, prin punctele esențiale. Vom trăi, veți vedea și vă veți minuna, că să frazăm ca o urare strămoșească, fiind și începutul de an”.

Pro TV a publicat primele imagini cu prezentatorul emisiunii, Daniel Pavel, dar și cei 24 de concurenți din Republica Dominicană.

Daniel Pavel, despre Survivor România 2022, sezonul 3, de la Pro TV

Daniel Pavel, care a prezentat și sezonul trecut al emisiunii Survivor România, s-a întors în Republica Dominicană, pentru o altă porție lungă de soare tropical.

Mi-au lipsit elementele naturii de la tropice și, mai ales, ritmul alert, intens și puțin predictibil al filmărilor pentru aventura ”, ne-a declarat Daniel Pavel, prezentatorul Survivor România 2022, sezonul 3, de la Pro TV.

Prezentatorul este foarte încântat de cei 24 de concurenți ai acestui sezon:

Sunt ingenios aleși și calibrați astfel încât viitoarele bătălii epice din trasee or să aducă energii încă și mai puternice în casele românilor. Fetele și băieții din triburile Faimoșilor și Războinicilor sunt, în totalitate, pe calapodul performanței de reality show într-o alchimie unică, cum nu s-a mai făcut. Oamenii să se aștepte că un sezon nou înseamnă chiar tipologii noi și moduri inedite de a face față provocării incredibile .”

La finalul competiției, un singur concurent va pleca acasă cu marele premiu în valoare de 100.000 euro.

Survivor România 2022, sezonul 3. Concurenții din echipa Faimoșilor

Cei 12 concurenți din echipa Faimoșilor de la Survivor România 2022, sezonul 3, sunt: CRBL, Andreea Tonciu, TJ Miles, Otilia Bilionera, Emil Rengle, Xonia, Cătălin Zmărăndescu, Roxana Ciuhulescu, Robert Niță, Laura Giurcanu, Radu Itu și Elena Chiriac.

Dintre cei Faimoși, doar CRBL a mai trecut printr-o experiență asemănătoare cu Survivor România. Acesta a mai participat și la Exatlon România.

Mă sperie faptul că dragii mei și scumpi colegi nu înțeleg unde se duc. E o relaxare totală și așa un divertisment. Cred că sunt singurul care conștientizează și știe unde se duce, ținând cont că am mai făcut treaba asta. Puțin, dar am făcut-o”, a declarat CRBL, înainte de a pleca în Republica Dominicană.

Survivor-Romania-2022-sezonul-3.-Concurentii-din-echipa-Faimosilor-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 12

Survivor România 2022, sezonul 3. Concurenții din echipa Războinicilor

După ce echipa Faimoșilor a devenit cunoscută, a venit rândul celor 12 concurenți care le vor fi adversari să fie prezentați. Din echipa Războinicilor fac parte: Elena Matei – bucătar, Liviu Mihalca – dansator profesionist, Relu Pănescu – antreprenor, Ionuț Popa – antrenor personal, Alex Delea – barman, Ana Dobrovie – dansatoare, Blaze – vlogger, Angela Forero – medic veterinar, Alexandru Nedelcu – fotbalist, Ștefania Ștefan – online streamer, Alexandra Duli – manager și Ramona Crăciunescu – curier.

Pe doi dintre concurenții din echipa Războinicilor de la Survivor România 2022 îi cunoaștem de la alte două emisiuni TV. Elena Matei a făcut parte din echipa lui Sorin Bontea, la „Chefi la cuțite” și a reușit să ajungă chiar până în marea finală. Pe de altă parte, Blaze este cântăreț și vlogger, este din Nigeria și a venit în România în anul 2015. De asemenea, el a participat la „Mireasa”, show-ul matrimonial de la Antena 1.

Alex-Delea-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 12

Când se termină Survivor 2022

Survivor România 2022 este în plină desfășurare în Republica Dominicană unde concurenții din cele două echipe își demonstrează forța psihică și fizică în cel mai puternic reality show din România.

Anul trecut Marea Finală „Survivor România”, cea care va da caștigătorul mult râvnitului trofeu și al premiului de 50.000 de Euro, a fost pe 10 iulie, însă din informațiile noastre ediția de anul acesta se va termina cel mai probabil în luna iunie 2022.

Pe de altă parte, Cătălin Zmărăndescu, unul dintre foștii concurenți din „Survivor”, care a ieșit din competiție la finalul lunii martie, a anunțat recent pe scena „Românii au talent” că finala este programată pe 31 mai.

Sursa Foto: Pro TV, Instagram

Urmărește-ne pe Google News
Program TV

PRO TV
 • 06:00 Ştirile Pro TV
  Ziua începe când Mihai Dedu şi Lavinia Petrea/Andreea Marinescu dau trezirea, Neti Sandu descrie şansele ca speranţele să prindă viaţă, când Florin Busuioc aduce...
 • 10:30 Vorbeşte lumea AP
  "Vorbeşte lumea" a pregătit subiecte interesante, pe care prezentatorul emisiunii, Cove, le va dezbate în direct, de luni până vineri. În ajutorul lui Cove, în platoul...
 • 13:00 Ştirile Pro TV
  În mijlocul zilei şi din mijlocul evenimentelor, reporterii transmit cele mai noi şi complete informaţii pentru Ştirile de la ora 13:00. Nevoia oamenilor de a fi...
 • 14:00 Lecţii de viaţă AP
  "Lecţii de viaţă" este o producţie de tip ficţiune, bazată pe situaţii şi întâmplări reale, din viaţa cotidiană a familiilor. Sunt prezentate diverse situaţii inspirate...
 • 15:00 La Măruţă AP
  Cătălin Măruţă a pregătit împreună cu echipa sa rubrici noi, filmări inedite, invitaţi cu poveşti surprinzătoare, dar şi subiecte ale momentului, exclusivităţi şi...
 • 17:00 Ştirile Pro TV
  Monica Dascălu vine în fiecare zi, de luni până vineri, începând cu ora 17:00, la pupitrul Ştirilor Pro TV pentru a coordona un tur de forţă prin toate colţurile...
 • 18:00 Ce spun românii
  Emisiunea prezentată de Cabral Ibacka este o competiţie amuzantă între două familii, care concurează pentru a câştiga premii substanţiale. Atmosfera din platou este...
 • 19:00 Ştirile Pro TV
  Andreea Esca vine în fiecare seară, de luni până vineri, începând cu ora 19:00, la pupitrul Ştirilor Pro TV pentru a prezenta principalele subiecte ale zilei. Realitatea...
 • 20:30 Survivor România AP
  Survivor este competiția care demonstrează că imposibilul nu există, care îi împinge pe concurenți în situații la care nici nu se gândeau când venea vorba despre...
 • 23:30 Ştirile Pro TV
  Echipa de jurnalişti de la "Ştirile PRO TV" aduce în fiecare zi, în principalele jurnale, cele mai importante subiecte ale zilei, abordate cu mult profesionalism....
 • 00:00 Divergent 12
  Societatea este impartita in categorii clar delimitate in functie de personalitatea dominanta a fiecarui individ. Desi pare o fata obisnuita, Tris Prior afla ca...
 • 02:30 I Like IT
  Emisiunea traduce IT-ul în limba română cu umor inteligent şi poftă de show, iar Iulia Ionescu face ca noutăţile din Internet şi tehnologie să nu mai pară complicate...
 • 03:00 Vorbeşte lumea AP
  "Vorbeşte lumea" a pregătit subiecte interesante, pe care prezentatorul emisiunii, Cove, le va dezbate în direct, de luni până vineri. În ajutorul lui Cove, în platoul...
 • 05:00 Ce spun românii
  Emisiunea prezentată de Cabral Ibacka este o competiţie amuzantă între două familii, care concurează pentru a câştiga premii substanţiale. Atmosfera din platou este...
 • Vezi tot programul zilei
Antena 1
 • 06:00 Observator
  Sub sloganul "Vezi ce trăieşti", Observatorul Antenei 1 trece într-o nouă etapă. Modificări majore vor avea loc atât la nivel vizual şi tehnic, cât şi la nivelul...
 • 08:00 'Neatza cu Răzvan şi Dani
  De luni până vineri, de la ora 8, Răzvan şi Dani îți dau Neatza la Antena 1! Alături de Nicolai Tand, Ramona, Florin Ristei și Cătălin Oprișan, ai 4 ore de bună...
 • 12:00 Observator
  Sub sloganul "Vezi ce trăieşti", Observatorul Antenei 1 trece într-o nouă etapă. Modificări majore vor avea loc atât la nivel vizual şi tehnic, cât şi la nivelul...
 • 14:00 Poveşti de familie AP
  Serialul "Poveşti de familie" este o antologie de poveşti inspirate de probleme cât se poate de actuale pentru societatea românească. Bazat pe formatul internaţional...
 • 15:00 Mireasa AP
  Dupã o binemeritatã pauză, în care şi-a dedicat timpul celor doi copii ai familiei, Simona Gherghe revine în forţă pe micile ecrane, într-un proiect cu totul nou...
 • 17:00 Observator
  Sub sloganul "Vezi ce trăieşti", Observatorul Antenei 1 trece într-o nouă etapă. Modificări majore vor avea loc atât la nivel vizual şi tehnic, cât şi la nivelul...
 • 18:00 Preţul cel bun
  "Prețul cel bun" ("The Price is Right") este o emisiune de divertisment, de tip concurs, în care participanții concurează pentru a câștiga premii în bani și produse...
 • 19:00 Observator
  Observatorul Antenei 1 este construit ca un jurnal de atitudine, în care subiectele mari, grave, naţionale contează şi nu suferă în competiţia cu soluţia facilă...
 • 20:30 Temptation Island - Insula iubirii 12
  Cinci cupluri, 12 tentaţii, 15 zile şi o insulă plină de capcane, acestea sunt elementele cheie ale reality show-ului prezentat de Radu Vâlcan, "Temptation Island...
 • 00:00 Observator
  Sub sloganul "Vezi ce trăieşti", Observatorul Antenei 1 trece într-o nouă etapă. Modificări majore vor avea loc atât la nivel vizual şi tehnic, cât şi la nivelul...
 • 00:30 Hulk uriaşul 12
  "Nu ştiu cine sunt. Nu ştiu în ce mă transform. Dar un lucru ştiu sigur - nu v-ar plăcea să mă vedeţi când sunt furios.", Bruce Banner, om de ştiinţă. Cum ar fi...
 • 03:15 Poveşti de familie
  Serialul "Poveşti de familie" este o antologie de poveşti inspirate de probleme cât se poate de actuale pentru societatea românească. Bazat pe formatul internaţional...
 • 04:00 Surorile
  Serialul turcesc "Surorile - Kardeş Çocuklari" aduce în centrul poveştii două surori: Ümran (Ayca Bingöl), care trăieşte un trai modest la sat alături de fiica ei...
 • 05:00 Preţul cel bun
  "Prețul cel bun" ("The Price is Right") este o emisiune de divertisment, de tip concurs, în care participanții concurează pentru a câștiga premii în bani și produse...
 • Vezi tot programul zilei
Kanal D
 • 07:00 Ştirile Kanal D AP
  Ştirile Kanal D le oferă telespectatorilor informațiile de care au nevoie în fiecare dimineață. La pupitul grupajului informativ de la ora 07:00 se va afla Cristina...
 • 08:00 Dimineaţa cu noi AP
 • 10:00 Casa Iubirii AP
  14 concurenţi, 7 fete şi 7 băieți, vor intra în Casa iubirii pentru a-şi găsi dragostea, iar Andreea Mantea le va fi alături pe tot parcursul show-ului, ghidându-i...
 • 12:00 Ştirile Kanal D AP
  Ştirile Kanal D conectează zi de zi pe telespectatorii la realităţile sociale, economice, politice şi mondene, din perspectiva omului şi pentru omul obişnuit. Silvia...
 • 13:00 În căutarea adevărului AP
  Ernest porneşte "În căutarea adevărului", la Kanal D! Îndrăgitul prezentator revine în casele telespectatorilor cu o nouă emisiune, "În căutarea adevărului", un...
 • 15:00 Teo Show AP
  Plină de energie şi de poftă de viaţă, Teo Trandafir, împreună cu Bursucu', le aduce telespectatorilor, cu umorul atât de apreciat de români, noi poveşti seducătoare...
 • 17:00 Casa Iubirii AP
  14 concurenţi, 7 fete şi 7 băieți, vor intra în Casa iubirii pentru a-şi găsi dragostea, iar Andreea Mantea le va fi alături pe tot parcursul show-ului, ghidându-i...
 • 19:00 Ştirile Kanal D AP
  Ştirile Kanal D conectează zi de zi pe telespectatorii la realităţile sociale, economice, politice şi mondene, din perspectiva omului şi pentru omul obişnuit. Silvia...
 • 20:00 Fiica Ambasadorului AP
  Sancar (Engin Akyürek) este fiul unui arendaş, care nu a părăsit niciodată satul în care a văzut lumina zilei, Muğla. Nare (Nesligan Atagül) este fiica unui ambasador...
 • 23:00 Strada Speranţei AP
  Povestea serialului are în centru trei familii foarte diferite de bucureşteni, vecine pe aceeaşi stradă. Poveştile acestora se desfaşoară în paralel şi se ramifică...
 • 00:30 Strada Speranţei AP
  Povestea serialului are în centru trei familii foarte diferite de bucureşteni, vecine pe aceeaşi stradă. Poveştile acestora se desfaşoară în paralel şi se ramifică...
 • 02:00 Ştirile Kanal D AP
  Ştirile Kanal D conectează zi de zi pe telespectatorii la realităţile sociale, economice, politice şi mondene, din perspectiva omului şi pentru omul obişnuit. Silvia...
 • 02:45 Casa Iubirii AP
  14 concurenţi, 7 fete şi 7 băieți, vor intra în Casa iubirii pentru a-şi găsi dragostea, iar Andreea Mantea le va fi alături pe tot parcursul show-ului, ghidându-i...
 • 04:15 Ştirile Kanal D AP
  Ştirile Kanal D conectează zi de zi pe telespectatorii la realităţile sociale, economice, politice şi mondene, din perspectiva omului şi pentru omul obişnuit. Silvia...
 • 05:00 În căutarea adevărului AP
  Ernest porneşte "În căutarea adevărului", la Kanal D! Îndrăgitul prezentator revine în casele telespectatorilor cu o nouă emisiune, "În căutarea adevărului", un...
 • 06:30 Teleshopping
  Emisiune în care sunt prezentate diferite produse în scopul vânzarii lor catre telespectatorii doritori, prin intermediul unei comenzi telefonice. Află care sunt...
 • 06:45 Pastila de râs AP
  Ce te faci dacă într-o zi obisnuită ţi se întâmpla ceva neobişnuit? Te-a enervat şeful/ şefa?... Nu iţi recomandăm antidepresive, ci mai degrabă o pastilă de râs...
 • Vezi tot programul zilei
VEZI PROGRAMUL TV