Homepage  / Televiziune

Cine a fost eliminat de la Survivor, 23 mai 2022. Deznodământul a fost complet neașteptat. „Doamne, nu cred!”

Cine a fost eliminat de la Survivor, 23 mai 2022. Deznodământul a fost complet neașteptat. „Doamne, nu cred!”
8

de Roxana Mirea,

O nouă eliminare a avut loc aseară, 23 mai, la Survivor România 2022, de la Pro TV. Acum, au mai rămas doar șase concurenți care luptă cu toate forțele pentru a ajunge în finala de pe 31 mai. Lupta finală de aseară pentru a desemna campionul zilei s-a dat între Elena Chiriac și Blaze. Iată cine a câștigat imunitatea, dar și cine a fost eliminat de la Survivor România, 23 mai 2022.

Cine a fost votat spre eliminare la Survivor, 23 mai 2022

Concurenții au luptat cu toate forțele la Survivor România 2022, aseară, 23 mai, după Ștefania Ștefan a fost eliminată. Cu toții și-au dorit să pună mâna pe colanul de imunitate pentru a fi cu un pas mai aproape de marea finală. Marea finală a zilei s-a jucat între Elena Chiriac și Blaze. Amândoi și-au dorit victoria la fel de mult, dar Elena câștigat imunitatea.

Ajunși la consiliul pentru eliminare, concurenții au votat. În urma votulului colectiv, Marian Drăgulescu a fost nominalizat spre eliminare. Apoi, a venit rândul Elenei Chiriac să spună pe cine nominalizează spre eliminare. Ea a spus că votul ei este strategic și a rostit numele lui Ionuț Popa. Cu o seară în urmă, Ionuț Popa fusese trimis în cursa de eliminare de către Marian Drăgulescu, care câștigase titlul de campion al zilei.

M-am așteptat, exact așa cum m-am așteptat și aseară să fiu nominalizat pentru că acum suntem la individuale. Trebuie să îți faci cele mai bune strategii pentru a ajunge mai departe. Dacă o să trec și acum de nominalizări, voi fi probabil supus și la următorul consiliu pentru că este normal să dai în cei mai buni oameni. Eu sper acum, ca și aseară, ca publicul de acasă să mă fi votat să rămân în această competiție pentru că îmi doresc să rămân”, a declarat Ionuț Popa.  

Mă așteptam. Rivalitatea dintre primele triburi a rămas și în această etapă a individualelor. Foștii Războinici vor să ne eliminine din această etapă în primul rând pe noi, cei doi Faimoși rămași. Pe de altă parte, mă flatează pentru că asta înseamnă că mă consideră un concurent puternic. Îmi doresc enorm de mult să rămân în această competiție”, a declarat și Marian Drăgulescu.

Cine a fost eliminat de la Survivor, 23 mai 2022

Așadar, Ionuț Popa și Marian Drăgulescu au așteptat cu sufletul la gură să afle care dintre ei părăsește competiția. Daniel Pavel a anunțat cine a fost eliminat de la Survivor România, 23 mai 2022. Rezultatul voturilor a fost unul neașteptat. Marian Drăgulescu a fost eliminat de la Survivor România 2022, ceea ce l-a făcut pe Ionuț Popa să rostească: „Doamne, nu cred”.

Cine-a-fost-eliminat-de-la-Survivor-23-mai-2022-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Mă bucur nespus de mult că am acceptat această provocare, să particip la această competiție, această experiență unică în viața mea. Mă bucur foarte mult că am ajuns în acest punct. Îi felicit pe colegii mei și le urez succes în continuare. Cel mai bun să câștige. Sper să fie de la culoarea roșie. O ușă se închide pentru mine, dar sunt convins că alte uși, cu alte provocări și alte oportunități se vor deschide pentru mine. Am trăit experiențe frumoase și unice la Survivor. Am trecut prin toate și iată că am ajuns în ultima etapă a acestei competiții. Îmi este dor de casă, de cei dragi. Mă gândesc cu bucurie că a sosit momentul să mă întorc acasă. Sunt recunoscător pentru cei care au fost alături de mine, care s-au bucurat alături de mine, care au trăit emoțiile la intensitate maximă. Sper că le-am oferit multe emoții frumoase și bucurie prin această competiție. A fost o experiență pe care, dacă aș fi ratat-o, n-aș fi știut ce aș fi pierdut”, a fost reacția lui Marian Drăgulescu după ce a fost eliminat de la Survivor România 2022.

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te