Homepage  / Știri / Vedete străine

Sean Connery a fost evocat emoționant de familia sa, la un an de la dispariție

Sean Connery a fost evocat emoționant de familia sa, la un an de la dispariție

de Andreea Hentea,

La un an de la dispariția bunicului său, nepoata neuitatului Sean Connery, Saskia Connery, în vârstă de 25 de ani, și-a evocat emoționant bunicul și a postat pe contul ei de Instagram o colecție de fotografii inedite de familie, care o înfățișează alături de bunicul ei, la vârste diferite, scrie express.co.uk.  

S-a împlinit un an de când lumea s-a despărțit de legendarul Sir Sean Connery, dispărut pe 31 octombrie 2020. În amintirea minunatului interpret al lui James Bond, frumoasa sa nepoată în vârstă de 25 de ani, Saskia Connery, a postat pe Instagram o colecție de amintiri și fotografii foarte dragi ei, din colecția personală, care nu au fost publicate vreodată, în care îi putem vedea pe nepoată și pe bunic împărtășind momente pline de afecțiune. 

Sean Connery a fost evocat emoționant de familia sa, la un an de la dispariție

Tânăra Saskia le-a mărturisit celor 20.900 de urmăritori ai contului său că bunicul ei îi era „cel mai bun prieten” și că „îi simte lipsa în fiecare zi”. Ea a scris sub fotografii: „Un an fără cel mai bun prieten. Te voi iubi întotdeauna și îmi este dor de tine în fiecare zi”. 

Sean Connery a fost evocat emoționant de familia sa, la un an de la dispariție

Într-una dintre imagini, tânăra Saskia poate fi văzută îmbrățișându-l pe Sir Sean Connery și sărutându-l pe obraz, în timp ce bunicul îi zâmbește tandru. Această fotografie este replica, peste ani, a fotografiilor realizate în anii 2000, când Saskia avea în jur de patru ani și își săruta bunicul pe obraz, în aceeași ipostază, și apoi a altor fotografii asemănătoare, cu bunicul și nepoata la diverse vârste. 

Fără Sean Connery, James Bond ar fi de neimaginat

Celebrul actor scoțian a murit în somn, anul trecut, la vârsta de 90 de ani. El va rămâne pentru totdeauna în istoria filmului pentru talentul și carisma sa, și mai ales pentru farmecul irezistibil cu care l-a interpretat pe agentul James Bond în șapte filme din serie, fiind primul actor care l-a întruchipat pe agentul 007. Sean Connery a jucat în șapte filme din franciza Bond: „Dr. No”, „Din Rusia, cu dragoste” (care îi era cel mai drag din întreaga serie), „Goldfinger”, „Operațiunea Thunderball”, „Nu trăiești decât de două ori”, „Diamantele sunt eterne” și „Niciodată să nu spui niciodată”.

În urma veștii dispariției sale, lumea a intrat în doliu, iar mulți dintre colegii săi actori i-au adus omagii sincere. Sean Connery devenise un reper pentru toți interpreții de mai târziu ai lui James Bond, de la Roger Moore și Timothy Dalton la Pierce Brosnan și Daniel Craig. Într-o declarație făcută după aflarea morții lui, Daniel Craig (cel mai recent interpret al lui James Bond) a spus: „Am primit cu enormă tristețe vestea dispariției unuia dintre adevărații mari ai cinematografiei. Pe Sir Sean Connery ni-l vom aminti ca Bond, dar și în multe alte ipostaze. El a definit o epocă și un stil”. Daniel Craig a spus că influența predecesorului său asupra fanilor lui James Bond „nu a încetat nici în prezent”.

Sean Connery

foto: Instagram/ Saskia Connery

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton