Homepage  / Știri

Sean Penn este oficial un bărbat divorţat

Sean Penn este oficial un bărbat divorţat

de Redactia Tvmania

După trei amânări, divorţul dintre Sean Penn şi Robin Wright a ajuns la final şi au reuţit să obţină custodie comună asupra fiului lor de 16 ani, Hopper, scrie contactmusic.com.

Cei doi au fost împreună timp de 14 ani şi au trecut deja prin trei amânări ale procesului de divorţ până să reuşească să încheie acest episod neplăcut din viaţa lor.

Nu se cunosc detalii cu privire la modul în care îşi vor împărţi averea, dar acest lucru nu pare să fie atât de important pentru actorul din „Milk”. „Robin este o fantomă pentru mine acum. Am petrecut toţi anii aştia împreună… Acum pur şi simplu a dispărut,” a declarat fostul soţ al Madonnei, Sean Penn.

Sean şi Robin au doi copii împreună, Hopper (16) şi Dylan(19), dar acest lucru nu a fost de ajuns. Fosta doamnă Penn a recunoscut că ajunsese la o răscruce în viaţa personală.

„ Am atins acea răscruce cu ceva vreme în urmă. Era evident că nu îmi mai doream asta. Nu am niciun regret. Avem doi copii minunaţi pe care i-am crescut împreună,” a spus Robin Wright, citată de contactmusic.com.

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te