Homepage  / Vedete româneşti

Sebastian Dobrincu a ajuns de urgență la spital și a fost operat. Totul s-a datorat unui moment de neatenție

Sebastian Dobrincu a ajuns de urgență la spital și a fost operat. Totul s-a datorat unui moment de neatenție
8

de Cristina Țapu,

Antreprenorul Sebastian Dobrincu a fost implicat într-un accident casnic în urmă cu câteva zile, care a necesitat intervenția de urgență a echipei medicale de la Spitalul Floreasca din București. Fostul investitor de la Imperiul Leilor a relatat că a ajuns la Unitatea de Primiri Urgențe și ulterior în sala de operații din cauza unui moment de neatenție.

Sebastian Dobrincu a ajuns de urgență la spital și a fost operat

Sebastian Dobrincu a fost internat la Spitalul Floreasca cu răni la mâna dreaptă, ca urmare a unui incident casnic. El și-a tăiat degetele cu un feliator de legume. Antreprenorul a dezvăluit că acest accident s-a întâmplat acum câteva zile, dar se simte bine după intervenția chirurgicală.

Prin intermediul unei postări pe Instagram, tânărul antreprenor a explicat și că sprijină atât financiar, cât și moral, proiectul #SpitalePubliceDinBaniPrivati al Fundației Metropolis și a subliniat că multe dintre spitalele din România se afla în stare deplorabilă.

Sebastian Dobrincu, pe patul de spitalIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

„De ce susțin #SpitalePubliceDinBaniPrivati? Fiindcă neajunsurile spitalelor din România ne afectează într-un final pe noi toți. Și se pare că a venit rândul meu. Vă zic doar că în duelul dintre feliatorul de legume și mâna mea, n-am ieșit câștigător.

Am pictat bucătăria vreo 40 de minute, până când SMURD-ul a reușit să mă ducă la Floreasca. Condițiile de acolo, le cunoaștem cu toții. Medicii evident suprasolicitați de numărul mare de pacienți la urgențe. Cozi interminabile pe holuri și la blocul operator. Saloanele de pacienți pline ochi. Împreună putem schimba asta”, a scris Dobrincu pe contul personal de Instagram.

Sebastian Dobrincu s-a născut pe 30 august 1998 în Botoșani, însă a petrecut doar doi ani din copilărie acolo. Familia sa a luat decizia de a se muta la București, iar odată cu trecerea timpului, Sebastian a dezvăluit o pasiune și un talent deosebit în domeniul programării și tehnologiei. La doar 7 ani, începea să exploreze lumea software-ului.

Sebastian Dobrincu a dat lovitura în New York, Statele Unite ale Americii

Deși nu provine dintr-o familie bogată și nu a moștenit o avere considerabilă de la părinți, Sebastian Dobrincu a știut să-și folosească abilitățile și să muncească din greu pentru a-și atinge obiectivele. Chiar dacă acum este, probabil, cel mai tânăr milionar român, el evită să se identifice ca fiind o persoană pentru care banii sunt prioritari.

Conform propriei sale relatări, Sebastian Dobrincu a avut revelația că nu există soluții statistice pentru noile platforme sociale populare ale vremii în timpul unei vizite în New York. Așa a luat naștere Storyheap, o companie dedicată furnizării de statistici pentru conturile de social media ale clienților. La mai puțin de doi ani de la lansarea produsului pe piață, Sebastian a înregistrat vânzări ale firmei în valoare de un milion de dolari.

Printre clienții fideli ai companiei se numără nume sonore precum McDonald’s, Forbes, Justin Bieber, Selena Gomez și DJ Khaled.

Sursă foto: Instagram Sebastian Dobrincu – Ioana Ignat

Citește și:


Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton