Homepage  / Seriale americane

Serialul Family Guy a ajuns la sezonul 22. Când se va lansa și ce știm până acum

Serialul Family Guy a ajuns la sezonul 22. Când se va lansa și ce știm până acum

de Andreea Hentea,

Originalul serial de animație „Family Guy” (disponibil la Disney+) va avea și sezonul 22, care se va lansa în această toamnă. Iată tot ce știm până acum despre distribuție și poveste.

„Family Guy”, excelenta satiră animată creată de Seth MacFarlane în 1999, va avea încă un sezon, fiind reînnoit până în intervalul 2024-2025. Producția merge înainte, în pofida întârzierilor cauzate de greva scenariștilor și de cea a actorilor, informează screenrant.com. Creat de actorul de comedie și animatorul Seth MacFarlane, împreună cu David Zuckerman, serialul „Family Guy” a fost un succes încă de la lansarea pe canalul Fox. Chiar dacă după difuzarea celui de-al treilea sezon, în 2002, s-a luat decizia anulării sale, vânzările masive de DVD-uri și ratingurile ridicate ale reluărilor i-au convins pe cei de la Fox să-i mai ofere o șansă. „Family Guy” a revenit pe post în 2004, a fost nominalizat la BAFTA și premiat cu 9 trofee Emmy și este încă vizionat după aproape 20 de ani.

În centrul său se află naivul și lăudărosul Peter Griffin (voce: Seth MacFarlane) și familia sa: lucida și ironica Lois (voce: Alex Borstein), fiica lor, Meg (voce: Mila Kunis), o adolescentă marginalizată, Chris (voce: Seth Green), fiul lor cel mare, tolomac și deloc descurcăreț cu fetele și bebelușul genial Stewie (voce: Seth MacFarlane), care îi pârjolește pe toți cu sarcasmele sale și se ceartă tot timpul cu blazatul Brian (voce: Seth MacFarlane), câinele lor vorbitor. Toți intră în cele mai bizare situații în Quahog, orașul lor fictiv din Road Island, și interacționează cu personaje pestrițe. Între timp, iau permanent peste picior cultura pop, vedetele și mass-media.

Care va fi povestea noului sezon

Primele imagini din sezonul 22, prezentate la San Diego Comic-Con, o arată pe Meg devenind mamă surogat și enervând toată familia cu sarcina ei. Brian și Stewie trec prin mai multe aventuri, învingându-și frica de averse, Chris ascultă sfaturile lui Quagmire (voce: Seth MacFarlane), iar Lois se angajează ca profesor suplinitor la școala lui. Peter se angajează la Stop ‘N Shop și pleacă într-o vacanță cu Lois în Florida, dar o lasă singură în apă când apar rechinii. Între timp, sunt luate în vizor cele mai noi producții ale momentului, precum „Dune”, iar „firavul” Timothée Chalamet este sfătuit să nu joace în filme în care vântul bate foarte puternic.

Ce vedete revin

În noul sezon se vor reauzi veteranii distribuției. Seth MacFarlane va juca în continuare rolurile lui Peter, Brian și Stewie Griffin, precum și ale lui Glenn Quagmire și Tom Tucker (deși li s-a alăturat pichetelor de grevă). Alex Borstein („The Marvelous Mrs. Maisel”) revine în rolurile lui Lois Griffin, Tricia Takanawa, Loretta Brown și Barbara Pewterschmidt. Seth Green („Robot Chicken”) va fi, din nou, vocea lui Chris Griffin, iar Mila Kunis („That ’70s Show”) cea a lui Meg Griffin.

Deocamdată nu se știe ce alte vedete li se vor alătura. De-a lungul anilor, în „Family Guy” au apărut, ca invitați speciali, nenumărate vedete precum Robert Downey Jr., Cate Blanchett, Christine Baranski, Drew Barrymore, Hugh Laurie, Robert Loggia, Candice Bergen, Jennifer Tilly, Gary Cole, Patrick Stewart, Carrie Fisher, Connie Britton, Neil Patrick Harris, Bryan Cranston, Sofía Vergara, Will Ferrell sau Sam Elliott.

De asemenea, o mulțime de celebrități și-au interpretat propriul rol, de la James Woods la Charlie Sheen, Sean Penn, David Lynch, Liam Neeson, James Caan, Dwayne Johnson, Seth Rogen, Richard Dreyfuss, Dan Aykroyd, Tony Danza, Hugh Hefner, Paula Abdul, Simon Cowell și mulți alții.

Postul Fox a anunțat pe Twitter că sezonul 22 din „Family Guy” se va lansa pe 1 octombrie, iar pe platforma Hulu va fi disponibil din 2 octombrie. Deocamdată nu știm dacă îl vom vedea în aceeași perioadă și pe platforma Disney+, unde sunt disponibile primele 21 de sezoane.

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te