Homepage  / Ultimul număr

Sexy Salma

Sexy Salma

de Redactia Tvmania

Salma Hayek face de toate: film, televiziune, productie TV si dupa doua relatii esuate si-a gasit perechea, s-a logodit si va deveni mamica.

Este actrita, producatoare, cantareata, coregraf, regizor si este una dintre cele mai sexy prezente de la Hollywood. Iar peste cateva luni va putea adauga la aceasta lista si faptul ca va deveni mama. Salma Hayek este insarcinata cu logodnicul ei, omul de afaceri francez Francois-Henri Pinault. La 40 de ani, actrita a depasit etapa in care era considerata doar „tipa aceea sexy din filmul cu Antonio Banderas” si s-a maturizat pe plan personal si profesional. Dupa cum marturisea si ea, la inceputul carierei i se ofereau roluri in care nu trebuia sa faca mare lucru, doar sa arate bine; acum, cand i se intampla asta o ia ca pe un compliment. Si daca le accepta, are grija sa se implice si in proiecte personale. Asa cum a fost „Frida” (in 2002) si cum este serialul american „Betty cea urata din New York”, difuzat si la noi. Productia – care a plecat de la telenovela columbiana – a insemnat pentru Salma mai mult decat a fi unul dintre producatori; ea a si aparut in sapte episoade si poate fi urmarita si in episoadele de la Acasa. Actrita a spus despre Betty ca este eroina pe care a vrut mereu sa o vada la televizor si mai ales in Statele Unite.

Hollywood via Mexic
Mignona Salma Hayek-Jimenez (are 1,57 metri) s-a nascut in orasul petrolier Coatzacoalcos, intr-o familie instarita. Numele frumoasei de origine libaneza-mexicana inseamna „pace”, „calm” in limba araba. Salma s-a decis ca atunci cand va creste mare vrea sa se faca actrita dupa ce a vazut „Charlie si fabrica de ciocolata” (1971) la cinematograful local.

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te