Homepage  / Ultimul număr

Sexy si pe marele ecrane

Sexy si pe marele ecrane

de Redactia Tvmania

Pe 1 septembrie, Eva Longoria isi schimba statutul de „nevasta disperata” cu cel de agent al serviciilor secrete americane. Totul pentru noul ei film, care debuteaza pe marile ecrane in Statele Unite – un thriller politic a carui actiune are loc la Casa Alba.

S-a consacrat drept nevasta disperata, sexy si razbunatoare din Wisteria Lane si acum ia cu asalt si marile ecrane: Eva Longoria va aparea intr-un film de actiune alaturi de Michael Douglas si Keifer Sutherland. Pentru „The Sentinel”, Eva a fost „dascalita” pe platouri de veteranul Douglas, care i-a dovedit cata atentie si capacitate de lucru este necesara unui asemenea proiect. Asa cum a declarat intr-un interviu pentru revista „Paris Match”, actrita a invatat multe prin prezenta la Casa Alba: „Este o lume a barbatilor unde este de doua ori mai greu pentru o femeie sa se faca acceptata”.
Actrita mai are in pregatire inca trei pelicule: „How I Met My Boyfriend’s Dead Fiancé”, „Harsh Times”, si „Deep in the Heart of Texas”. Pentru prima dintre ele Eva va incepe filmarile chiar la finele acestei luni. Povestea se centreaza pe o clarvazatoare (interpretata de Lake Bell) care se indragosteste de un sceptic (Paul Rudd), relatia lor fiind pusa in pericol de fantoma logodnicei acestuia (Eva Longoria).

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te