Homepage  / Știri

Sezon nou “La mustaţă”, de astăzi, la TVR 2

Sezon nou “La mustaţă”, de astăzi, la TVR 2

de Redactia Tvmania

Mai multe ediţii, mai mult umor, mai multe parodii... Luni, 10 octombrie, începe un nou sezon al emisiunii “La mustaţă”. Emisiunea va avea o ediţie în plus în fiecare săptămână, putând fi urmărită pe TVR 2, de luni până joi, de la ora 21.10, după „Ora de business”.

Constantin Trofin revine cu un nou sezon, şi mai dinamic, al show-ului „La mustaţă”. Cei trei tenori-terori (Zory, Bogdan şi Valentin), deja cunoscuţi publicului TVR 2 din primul sezon, vor face senzaţie în noile rubrici pregătite de „mentorul lor”. „Doctorul Tău” este una dintre rubricile noi ale emisiunii, prin intermediul căreia telespectatorii vor primi sfaturi medicale cât se poate de amuzante şi de… inutile.

„După primul sezon care a fost un succes, am crescut, ne-au crescut mustăţile şi mai tare şi suntem hotărâţi să fim mai mustăcioşi decât de obicei… În prima săptămână, în emisiunea de joi, îi voi avea în platou pe colegii mei de la Distractis Show, cărora le voi propune o colaborare politică surpriză…” , a declarat Constantin Trofin.

Pagina de facebook a emisiunii – www.facebook.com/LaMustata – rămâne punctul de întâlnire al celor care vor să fie mai aproape de echipa emisiunii “La mustaţă”. Aici, fanii emisiunii vor putea găsi filmuleţe şi fotografii care surprind momente inedite din sezonul trecut, instananee din spatele camerelor de filmat, dar şi noutăţi ale sezonului care debutează mâine.

[imagebrowser id=346]

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te