Homepage  / Seriale americane

Sezonul 7 din „Camera de gardă” începe în curând la DIVA

Sezonul 7 din „Camera de gardă” începe în curând la DIVA
6

de Ioana Maria,

Începând de marți, 5 aprilie, de la 21:00, sezonul 7, premieră în România, al serialului “Camera de gardă” (Chicago Med, 2021) aduce acțiunea de la cel mai cunoscut spital din Chicago la DIVA.

În noile episoade cariera lui Will Halstead (Nick Gehlfuss) este în pericol după o încălcare a regulilor.

Sharon Goodwin (Epatha Merkerson), respectata șefă a celui mai mare spital din oraș, este supusă unui control fiscal și continuă să se asigure că toți pacienții primesc îngrijire de calitate și compasiune. Dr. Ethan Choi (Brian Tee), fost chirurg în cadrul armatei, șef al departamentului de urgență, începe sezonul aflat în convalescență după ce a fost împușcat de un fost pacient.

Maggie Lockwood (Marlyne Barrett), priceputa și încrezătoarea asistentă medicală, ochii, urechile și creierul de la urgențe, se confruntă cu probleme grave în familie. Dr. Crockett Marcel (Dominic Rains), chirurgul din New Orleans începe să lase garda jos, câștigând respectul colegilor săi.   

În acest sezon se alătură echipei Kristen Hager (Wanted, Being Human, Gotham) în rolul Dr. Stevie Hammer, un medic de urgență strălucit, cu un trecut surprinzător și Guy Lockard (Bull, The Village) în rolul Dr. Dylan Scott, un fost polițist care face o dublă specializare în medicină de urgență și pediatrie.

Yaya DaCosta, care a jucat rolul lui April Sexton și Torrey DeVitto, care a jucat rolul lui Natalie Manning au părăsit serialul după al șaselea sezon.

Prietenii vechi de destramă și noi relații se înfiripă în noul sezon din “Camera de gardă”, din 5 aprilie, de la 21:00 la DIVA, câte două episoade în fiecare zi de marți.

Chicago Med – Season 7Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te