Homepage  / Vedete româneşti

Sore și iubitul ei, Mircea Julean, s-au despărțit după 8 ani de relație. Anunțul artistei

Sore și iubitul ei, Mircea Julean, s-au despărțit după 8 ani de relație. Anunțul artistei
9

de Roxana Mirea,

Sore a anunțat că ea și Mircea Julean s-au despărțit după 8 ani de relație. Cei doi au împreună o fetiță, pe Erin, în vârstă de șase ani. Anunțul despărțirii a fost făcut de artistă, pe contul ei personal de Instagram. Iată ce mesaj a transmis Sore.

Sore și iubitul ei, Mircea Julean, s-au despărțit

Sore a anunțat pe Instagram că ea și iubitul ei, Mircea Julean, s-au despărțit după 8 ani de relație. Artista a spus că nu mai formează un cuplu cu tatăl fetiței sale, însă vor forma mereu o familie. Sore a mai spus că s-a simțit responsabilă să facă acest anunț întrucât își asumă faptul că este persoană publică.

„Au fost 8 ani frumoși, care ne-au adus maturizarea și cea mai de preț realizare: pe Erin.

De ceva timp, Mircea și cu mine nu mai formăm un cuplu, dar vom forma mereu o familie. Am simțit responsabilitatea de a face această postare deoarece îmi asum faptul că sunt persoană publică, însă așa cum nu mi-am expus relația pe internet, cu la fel de multa discreție voi proceda și în acest caz”, a transmis Sore pe Instagram.

Sore-si-iubitul-ei-Mircea-Julean-s-au-despartitIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Sore și Mircea Julean nu erau căsătoriți

Deși era logodită cu Mircea, Sore a mărturisit la un moment dat că nu își dorește să devină mireasă și evită pe cât posibil să își expună viața personală în fața publicului.

Mie îmi place mai mult să fiu «iubita» decât «soția». Și eu, și Mircea nu suntem fanii evenimentelor mari. Adică, dacă am face o nuntă, ar trebui să chemăm cel puțin 200 de persoane, ca să nu se supere nimeni. Am avut 200 de persoane la botez, atunci când s-a născut fetița noastră și am spus că prin așa ceva noi nu mai vrem să trecem, pentru că ne e bine nouă așa”, a spus Sore la Vorbește lumea, acum ceva timp.

Sursa foto: Instagram, Facebook

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton