Homepage  / Ultimul număr

Superman isi ia zborul!

Superman isi ia zborul!

de Redactia Tvmania

A disparut de pe marile ecrane de doua decenii. I-am simtit lipsa? Mai avem nevoie de Superman? Se pare ca da, din moment ce Hollywoodul s-a chinuit zece ani ca sa-l aduca pe Omul de Otel inapoi in cinematografe, iar fanii se inghesuie sa-i descopere noile aventuri.
Scenarii peste scenarii, regizori schimbati intr-o veselie, actori care au renuntat la roluri: eroul de benzi desenate, inventat de Jerry Siegel spre sfarsitul anilor ’30 si transformat in vedeta de cinema de Christopher Reeve in 1978, a trecut prin chinurile iadului ca sa ajunga iar pe marile ecrane.
„Superman revine” i-a torturat, de-a dreptul, pe producatorii de la Warner Bros. La mijlocul anilor ’90, Tim Burton intentiona sa-l transforme pe Nicolas Cage in Omul de Otel. Apoi, marele plan al altui regizor, Wolfgang Petersen, era sa-i puna, fata in fata, pe Superman si pe Batman. Ani mai tarziu, producatorul si regizorul McG s-a oferit sa-l aduca readuca la viata pe erou, insa angajamentele deja semnate pentru „Ingerii lui Charlie” nu i-au permis sa-si finalizeze intentia. Brett Ratner a preluat proiectul, dar l-a parasit dupa cateva luni, nemultumit de buget (ajuns la 250 milioane de dolari, in final). McG a redevenit interesat, insa nu i-a convenit locul ales – Australia- si l-a abandonat din nou pe Superman. Bryan Singer, un fan declarat al filmului original, a fost ultima alegere si a rezistat pe pozitii.

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te