Homepage  / Ultimul număr

Talent frumos ambalat

Talent frumos ambalat

de Redactia Tvmania

Dintr-o fata frumoasa cu roluri minore a ajuns o actrita cunoscuta. Iar anul acesta, Evangeline Lilly a obtinut si o nominalizare la Globurile de Aur pentru rolul din serialul care a pus-o pe harta celebritatilor.

Pe 22 septembrie 2004, un avion al companiei „Oceanic Airlines” care zbura pe ruta Sydney – Los Angeles s-a prabusit pe o insula din Pacificul de Sud, care insa este inexistenta pe harta. Dintre cei 48 de supravietuitori face parte si Kate Austen. Serialul cu acest subiect este „Lost: Naufragiatii”, iar interpreta celei mai ravnite frumuseti de pe insula este Evangeline Lilly, actrita care a devenit faimoasa datorita acestui rol. Fapt cu atat mai remarcabil cu cat aceasta a fost cat pe ce sa nu apara in productie, din cauza ca nu primea viza de lucru pentru Statele Unite. La numai 27 de ani, Evi – cum este poreclita actrita de origine canadiana – si-a conturat deja un nume in industria cinematografica, iar talentul ii este pecetluit prin premiul Screen Actors Guild primit alaturi de colegii de serial (in 2006) si nominalizarea la Globurile de Aur din acest an. Ceea ce este cu atat mai frapant cu cat, in urma cu cativa ani, Evangeline era doar fiica anonima a unei cosmeticiene si a unui economist, nascuta intr-o familie care nu avea un televizor. Dar care visa de mica sa devina actrita.

Paradoxuri
Dupa ce a primit rolul din serialul difuzat si pe micile noastre ecrane, Lilly a devenit un nume „cu greutate”. Actrita a strans un numar considerabil de fani, site-uri care ii sunt dedicate, postere pe peretii adolescentilor din intreaga lume si o imagine-eticheta de sex-simbol. Cu toate acestea, ea spune ca adevarata Evangeline este diferita de imaginea publica, ca „traieste intr-o bula”, ca nu stie mai nimic despre cultura populara, nu se uita la televizor si nu ar filma o scena nud pe care ar considera-o gratuita. Insa Evi recunoaste deschis ca, desi are un background religios, este un oximoron ambulant: este foarte credincioasa si injura ca un marinar, se imbraca foarte provocator, dar asta nu ii reflecta credintele si personalitatea. Intre 18 si 23 de ani s-a luptat cu depresia, a fost misionara in junglele filipineze (unde traia in colibe de iarba), a aparut si in cateva reclame, dintre care unele pentru serviciul de dame de companie „LiveLinks”.
Hilary Swank si Clint Eastwood fac echipa si trec impreuna prin cinci runde: viata, lupte, rani, dragoste si moarte.

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te