Homepage  / Ultimul număr

Teledon pentru copii

Teledon pentru copii

de Redactia Tvmania

Andreea Marin si Catalin Maruta vor fi gazdele unui teledon la care sunt invitate sute de personalitati. Scopul: strangerea de fonduri pentru copiii cu dizabilitati din intreaga lume.

Stirea ca Andreea Marin va renunta la emisiunea „Surprize, surprize” la sfarsitul acestui an, pentru a se dedica activitatii de ambasador UNICEF, a surprins pe toata lumea si i-a intristat cu siguranta pe fanii dramelor si reuniunilor de familie prilejuite de show-ul de pe TVR 1. Dupa noua ani in care „Zana surprizelor” a adus ratinguri fabuloase in fiecare sambata seara televiziunii publice, ea pare tot mai atrasa de sportul international al divelor: caritatea. Daca Angelina Jolie promoveaza campanii umanitare in Africa, iar Madonna adopta copii din lumea a treia, Andreea Marin a gazduit, printre altele, teledonuri pentru victimele inundatiilor, iar pe 17 februarie va prezenta, alaturi de Catalin Maruta si Cove, Gala UNICEF.
Scopul acestei gale este de a strange fonduri pentru copiii cu dizabilitati din intreaga lume, donatiile urmandu-se a face prin telefon si SMS. Ca intotdeauna la astfel de evenimente, este foarte importanta prezenta unor VIP-uri care sa comunice in mod direct cu cei care vor sa faca donatii. „Gala UNICEF” are toate sansele sa stabileasca un record, cu cele circa 200 de personalitati din politica, sport si show-biz care au fost invitate. Iata o selectie din lunga lista de invitati care au confirmat prezenta: Traian Basescu, Daciana Sarbu, Mioara Mantale, Sorin Oprescu, Victor Ponta, Lavinia Sandru, Octavian Bellu, Leonard Doroftei, Alexandru Arsinel, Ion Caramitru, Maia Morgenstern, Loredana, Dan Teodorescu, Stefan Banica Jr., Cream, Radu Moraru, Diana Munteanu.
Cei care au vazut filmul „Totul despre Schmidt”, cu Jack Nicholson in rolul principal, isi aduc aminte probabil de relatia care se infiripase intre batranul vaduv si un copil din Africa ecuatoriala, caruia ii trimitea periodic o suma fixa, prin intermediul unui proiect umanitar. Sambata seara va fi lansat si un proiect similar al UNICEF, „Global Parents”, aflat deja in derulare in tarile occidentale: donatorii isi asuma plata lunara a unei sume, pe o perioada determinata de timp, care va intra in contul organizatiei si de care vor beneficia copii defavorizati.

Sambata , 20.10, TVR 1, „Gala UNICEF”

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te