Homepage  / Ultimul număr

Teo cauta fericirea la Prima

Teo cauta fericirea la Prima

de Redactia Tvmania

Pe 21 decembrie, Teo Trandafir isi incheie misiunea la Romantica. Crede ca postul de curand relansat nu va plange prea mult dupa ea, dat fiind ca plecarea ei il scuteste de costuri financiare uriase. Iar de bucurat se bucura cei de la Prima, unde vedeta se muta cu arme si bagaje din 1 ianuarie 2008. "Abia astept sa ma linistesc si sa-mi gasesc calul", spune Teo.

Din prima zi a anului viitor, Teo se intoarce pe cai mari. Revine asadar la o televiziune cu o cota de piata suficient de mare cat sa-i ofere vizibilitatea de care are nevoie: Prima TV. Sigur, se putea intoarce la un post si mai mare (ca si cota de piata) – Antena 1 – dar negocierile au esuat pe ultima suta de metri. Cu ce a sedus-o Prima? „E un fel o goana a mea dupa nou si dupa fericire pe care o vad la acest post. Oamenii de aici sunt foarte ludici, sunt relaxati, parca le-ar pasa mai mult de public decat de propriile ratinguri. Daca publicul se distreaza si avem raspuns pozitiv de la el, nu trebuie neaparat sa avem 15 puncte de rating, e bine si mai putin. Sunt tot felul de formate noi. Daca unul nu merge, nu e nici o problema, nu se sinucide nimeni, se incearca altceva. M-am intalnit cu managementul lor, care este foarte, foarte putin scortos si care gandeste cam in acelasi fel cu mine: oamenilor nu le e frica sa spuna „nu stiu”, sa spuna „nu cred”, sa spuna „nu”. Nu le e frica sa spuna nimic. Se uita la tine, zambesc si spun ce gandesc. Iata o chestie misto”, marturiseste vedeta.

Regatul meu pentru… o emisiune
Nu stie exact ce anume va face la acest post care intentioneaza sa o (re)faca ceea ce a fost dintotdeauna: o Oprah a Romaniei. Teo e constienta insa ce stie si ce poate: sa inveseleasca oamenii, sa scoata de la ei secrete, sa faca o emisiune live, de lunea pana vinerea („ca nu multi au sange in sistem sa faca asta, dat fiind ca au afaceri, au copii de crescut”). Terenul e bun si pentru ca aceasta televiziune nu are „o curticica unde sa ne veselim impreuna”. Misiunea gasirii unui format are dificultatea ei: „daca schimbam prea mult, nu cred ca e bine, daca nu schimbam nimic, iar nu cred ca e bine.”
Cat despre asteptarile ei, acestea sunt rezervate. „Mi-e atat de frica sa mai am asteptari… de abia astept sa imi revin, asta e tot ce imi doresc. M-am saturat sa fiu o complexata. Gata! Gata! Asta astept: sa ma intorc in carti. Dintr-un motiv care imi scapa, n-am iesit definitiv din carti. Eu am crezut ca publicul e, asa cum spunea un mare regizor, un animalut neprietenos. Nu e adevarat. Publicul e foarte constant in asteptarile lui. Si n-a fost o perioada chiar atat de lunga de absenta. Poate chiar imi trebuia. Abia astept sa ma linistesc si sa-mi gasesc calul, ca, o data ce gasesti calul si pleci cu el la bataie, e alta treaba. Eu in momentul asta inca imi mai caut calul si a zis Richard ca il gasesc!”

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te