Homepage  / Ultimul număr

Teo Express

Teo Express

de Redactia Tvmania

Imediat ce s-a terminat sezonul emisiunii pe care o prezinta la Pro TV, Teo Trandafir si-a luat bagajele in spinare, s-a urcat in caravana si a pornit turneul prin tara. Ultima statie a caravanei „Vrei Teo, ai Teo” e Mangalia. Numai ca, pentru vedeta Pro TV, sfarsitul acestui turneu nu va avea loc pe litoral.

Cum a venit vara, Teo Trandafir a si inceput sa fuga de canicula. Prin Pitesti, Sibiu, Baia Mare si celelalte orase vizate de caravana „Vrei Teo, ai Teo”. Unde s-a intalnit cu fanii ei si a vizitat locurile natale ale echipei din spatele emisiunii pe care o prezinta la Pro TV. Teo a oprit pentru cateva minute caravana si ne-a povestit despre turneul desfasurat prin tara, orasele care au impresionat-o si gandurile ei de vacanta, care asteapta sa fie materializate imediat dupa incheierea caravanei.
„TV mania”: Este pentru a doua oara cand faci turul tarii pentru a te intalni cu fanii tai. Cum au fost alese noile destinatii?
Teo: Initial am vrut sa mergem in alte orase decat cele pe care le-am vizitat anul trecut. Asa ca am intins o harta mare in redactie si fiecare dintre noi a ales cate un oras. Daca stati si urmariti cu atentie traseul caravanei noastre, veti vedea ca fiecare oras pe care il vizitam este orasul unui om din echipa. Pitestiul este orasul meu natal, Sibiul este al Deliei si tot asa. Practic, vizitam zonele si trecutul fiecaruia si asa aflam mai multe unul despre celalalt. Andreea, prietena mea cea mai buna si producatoarea emisiunii, este din Baia Mare si imi povesteste adesea despre cum se ducea ea la Mogosa. Dupa ce am auzit povestile ei, mi-am dorit mult de tot sa ajung la Mogosa pentru ca trebuia sa vad cu ochii mei acel loc.

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te