Homepage  / Vedete / Vedete străine

Tessa Young, protagonista seriei de cărți „After”/„După ce…”, de Anna Todd, ajunge pe marele ecran

Tessa Young, protagonista seriei de cărți „After”/„După ce...”, de Anna Todd, ajunge pe marele ecran
6

de Redactia Tvmania

„After”, seria de cărți semnate de Anna Todd, va fi adaptată pentru marele ecran. Dacă sunteți fani ai genului New Romance, cu siguranță ați devorat saga tinerei Tessa. Cărțile Annei Todd sunt disponibile și la noi, la Editura Trei.

În fața succesului fenomenal al seriei de cărți „After”, adaptarea pentru marele ecran era următorul pas logic. Povestea urmărește destinul tumultuos al tinerei Tessa, o fată cuminte, silitoare şi ordonată, a cărei viață se dă peste cap în momentul în care-l întâlnește pe frumosul și tenebrosul Hardin.

Josephine Langford

Pentru rolul tinerei, producătorii au ales-o pe actrița australiană Josephine Langford. Chiar scriitoarea Anna Todd, care e și coscenarist și producător, a prezentat-o pe Instagram: „Faceți cunoștință cu Tessa Young, @josephinelangford”. Dacă numele vi se pare oarecum cunoscut, nu vă înșelați, este sora mai mică a lui Katherine Langford, vedeta serialului „13 Reasons Why”, cu care împarte finețea trăsăturilor și talentul de actriță pe care l-a exploatat deja în filmul horror „I Wish” și în serialul „Wolf Creek”.

Hero Fiennes-Tiffin

Și Hardin provine tot dintr-o familie de actori. El va fi interpretat de Hero Fiennes-Tiffin, nepotul lui Ralph și Joseph Fiennes, actor englez care a mai putut fi văzut în rolul Tom Jedusor din „Harry Potter și Prințul Semipur”.

Ca și în cazul seriei „Cincizeci de umbre ale lui Grey” a lui E.L James, „After” este un adevărat fenomen literar. La început, a fost vorba de un fan fiction, pe care Anna Todd îl tasta pe smartphone. Succesul de care s-a bucurat textul ei publicat pe rețeaua socială Wattpad i-a adus la ușă editurile.

1 După ce ne-am întâlnitIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

„After” a fost editat, publicat și tradus în peste 30 de limbi, din 2015. În același an a apărut și în română, la Editura Trei, în traducerea Oanei Duşmănescu. La noi, sunt disponibile toate cele patru volumele cu povestea Tessei Young – „După ce ne-am întâlnit”, „După ce ne-am certat”, „După ce ne-am îndrăgostit”, „După ce am găsit fericirea”, plus al cincilea, intitulat „Înainte de noi”, în care este detaliată viața lui Hardin înainte de întâlnirea cu Tessa.

Producția primului film al seriei „After”, regizate de Jenny Gage, a început luna aceasta, la Atlanta, iar premiera este programată pentru februarie 2019.

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te