Homepage  / Cinema

„The Marvels” a ajuns în cinema. Toate detaliile despre filmul cu Brie Larson: Poveste, distribuție, trailer

„The Marvels” a ajuns în cinema. Toate detaliile despre filmul cu Brie Larson: Poveste, distribuție, trailer

de Andreea Hentea,

Așteptat cu încordare de fani, filmul „The Marvels” intră de astăzi în cinematografe. Filmul ne oferă o echipă de supereroine cu puteri interconectate, care apără un univers destabilizat.

Brie Larson reia aici rolul lui Carol Danvers alias Captain Marvel, dotată cu noi puteri. După ce, în trecut, și-a revendicat identitatea de la tiranicul Kree și s-a răzbunat pe Inteligența Supremă, Carol suportă, acum, povara unui univers destabilizat. Când îndatoririle o trimit într-o gaură de vierme anormală, puterile ei se împletesc cu cele ale Kamalei Khan alias dra. Marvel (Iman Vellani) și cu nepoata lui Carol, astronautul căpitan Monica Rambeau (Teyonah Parris). Toate trei trebuie să facă echipă sub numele de „The Marvels” și să lucreze într-o coordonare perfectă, pentru a salva universul.

The Marvels – Un nou nivel

De data aceasta, supereroinele sunt interconectate în mod bizar: când una dintre ele își folosește puterile, schimbă cu celelalte destinația în care se află. Pe deasupra, Nick Fury (Samuel L. Jackson) le conduce pe toate într-o misiune bizară, care promite „să schimbe totul și pe toată lumea”. Regizoarea Nia DaCosta („Împotriva legii”, „Candyman”) a declarat într-un interviu că acest film va fi „mai matur și mai emoționant” decât predecesorul său, „Captain Marvel” (2019), fiind mai apropiat de filme ca „WandaVision” (2021) și „Văduva neagră” (2021).

Ecouri bune

Primele aprecieri la adresa filmului există deja. Conform Screen Rant, „«The Marvels» este extrem de amuzant și plin de acțiune, cu atât mai reușit cu cât dinamica personajelor principale arată grozav”. Empire a scris că filmul „s-ar putea să nu aibă impactul copleșitor al unui «Avengers: Endgame» sau chiar al unui «Guardians of the Galaxy Vol. 3», dar este o revenire energică și amuzantă a producțiilor Marvel”. În fine, Collider a apreciat că „«The Marvels» este cel mai scurt film Marvel de până acum și este grozav că Nia DaCosta a făcut un film scurt, dulce și, totuși, mai de impact și mai ludic decât majoritatea filmelor Marvel. Într-un univers adesea sufocat de cantitatea de istorie, de poveste densă și de nenumărate personaje, DaCosta a înțeles cum să gestioneze toate acestea într-unul dintre cele mai amuzante filme Marvel din ultimii ani”.

O: The Marvels, SUA, 2023 R: Nia DaCosta D: Brie Larson, Teyonah Parris, Iman Vellani, Samuel L. Jackson, Zawe Ashton, Park Seo-joon, Mohan Kapoor.

The Marvels – Trailer

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te