Homepage  / Seriale americane

Tony Curran va fi bunicul lui Jamie Fraser în „Outlander: Blood of My Blood”. Ce știm despre noul său rol

Tony Curran va fi bunicul lui Jamie Fraser în „Outlander: Blood of My Blood”. Ce știm despre noul său rol

de Andreea Hentea,

Familia de pe ecran a lui Jamie Fraser (Sam Heughan), îndrăgitul protagonist din „Străina” / „Outlander”, se extinde cu încă un actor îndrăgit. Tony Curran („Mary & George”) se alătură distribuției din „Outlander: Blood of My Blood” în rolul lordului Lovat, bunicul lui Jamie. Cine mai joacă în noul serial.

Tony Curran (pe care îl vom vedea din 8 martie la SkyShowtime, în serialul „Mary & George”, în rolul regelui James al VI-lea al Scoției și I al Angliei și Irlandei) s-a alăturat distribuției deja stabilite a spin-off-ului prequel „Outlander: Blood of My Blood”: Harriet Slater, Jamie Roy, Hermione Corfield și Jeremy Irvine, scrie tvinsider.com. Filmările serialului, care va avea zece episoade, au început recent în Scoția, acolo unde a fost filmat și aclamatul serial „Străina”, bazat pe romanele Dianei Gabaldon.

Personajul lordului Lovat, cel care va fi jucat de Tony Curran, fusese menționat anterior în serialul original, ca avându-l pe fiul său, Brian Fraser, în afara căsătoriei, din legătura cu o servitoare. Tony Curran, pe care îl vom vedea alături de Julianne Moore și Nicholas Galitzine în serialul „Mary & George”, este el însuși scoțian și se potrivește perfect pentru rolul lordului Lovat. Actorul a mai apărut, de-a lungul anilor, în numeroase producții celebre, printre care „Doctor Who”, „Daredevil” sau „Ray Donovan”, pentru a numi doar câteva. Curran este doar cel mai recent actor alăturat distribuției, la care se vor adăuga în continuare multe nume.

Părinții lui Jamie și Claire, două cupluri promițătoare

Acțiunea din „Outlander: Blood of My Blood” se va concentra pe două povești de dragoste: cea dintre părinții lui Jamie Fraser, Ellen MacKenzie și Brian Fraser, plasată în secolul al XVIII-lea, și cea dintre Julia Moriston și Henry Beauchamp, părinții lui Claire, care se petrece în timpul Primului Război Mondial.

Harriet Slater și Jamie Roy urmează să-i interpreteze pe Ellen și Brian, părinții lui Jamie, iar Hermione Corfield și Jeremy Irvine pe părinții lui Claire Beauchamp (Caitriona Balfe), devenită Randall după căsătorie.

„Suntem încântați să spunem poveștile acestor două cupluri. Originile relațiilor lor explorează teme universale, care depășesc epocile respective și suntem foarte entuziasmați de faptul că fanii vor descoperi aceste personaje și se vor îndrăgosti de ele, așa cum au făcut și cu Claire și Jamie”, a spus Matthew B. Roberts, showrunner, producător executiv și scenarist al ambelor seriale.

Serialul „Străina” împlinește în această vară zece ani de când a fost lansat, pe 9 august 2014. După cum se știe, povestea de dragoste a lui Claire și Jamie Fraser, care traversează timpul, a fost inspirată de populara serie literară a Dianei Gabaldon.

Întrebată de TV Guide Magazine, în iunie 2023,dacă noul „Outlander: Blood of My Blood” se va baza tot pe scrierile ei, autoarea a spus: „Asta depinde într-o măsură de calendar. De fapt, în acest moment scriu primul fragment din volumul prequel, împreună cu părți din «Străina» – volumul al zecea și cu fragmente dintr-o carte despre personajul lordului John Grey, desprins tot din «Străina».

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton