Homepage  / Știri

„Trăsnitul” Constantin Zamfirescu e tot cu gândul la vacanţă

"Trăsnitul" Constantin Zamfirescu e tot cu gândul la vacanţă

de Redactia Tvmania

Pe 16 septembrie începe un nou sezon al serialului “Trăsniţii”, iar actorii s-au întors pe platourile de filmare. Deşi munca e în toi, “Gogoaşe” a rămas tot cu gândul la vacanţă şi la locurile pe care le-a vizitat.

“Am început deja filmările și încă mai am momente în care îmi zboară gândul la vacanța de anul acesta. Am fost pentru prima oară în inima Moldovei, şi am revăzut plaja din Năvodari”, povesteşte Constantin Zamfirescu, alias Gogoaşe.

“Am ajuns noaptea târziu la Hangu, o localitate de lângă Barajul Bicazului. Ce să vezi noaptea? Tot ce ne înconjura era liniștea desăvârșită. Dar dimineața, peisajul m-a lăsat fără cuvinte! Asemenea clipe mă fac să realizez că nu e cazul să plec peste granițe în căutarea vacanțelor. Și iar mă întreb, ce anume căutăm la alții, când aici sunt toate?”, e de părere Constantin.

“Iar dacă lucrurile astea le vezi și cu inima de român, nu numai cu ochii, și dacă împarți bucuria cu prieteni adevărați, atunci călătoriile tale, oriunde în România noastră, sunt mult mai frumoase decât în restul lumii”, a spus “Trăsnitul”.

Pe Constantin Zamfirescu îl puteţi vedea în noul sezon „Trăsniţii”, din 16 septembrie, de luni până joi, la ora 22.15, la Prima TV.

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te