Homepage  / Muzică

Trupa Taxi concertează la Berăria H

Trupa Taxi concertează la Berăria H

de Redactia Tvmania

Berăria H, „Orașul cu chef de viață”, este un microunivers în care se întâlnesc iubitorii de muzică live care vor să își împartă bucuria cu prietenii. Este locul în care se vine în grup, dar grupul se mărește pentru că toată lumea e prietenă cu toată lumea.

Taxi

La Berăria H sunt invitați să concerteze artiștii care se potrivesc acestui spirit al prieteniei și al poftei de viață.

Aflată la vârsta adolescenței (al 16-lea an de activitate), trupa Taxi e mai dinamică și mai veselă ca niciodată. Cu un setlist potrivit vârstei – dragoste, haz de necaz, probleme sociale, probleme în dragoste și iar dragoste – trupa Taxi face show pe 5 noiembrie la Berăria H.

unnamed

Joi, pe 5 noiembrie, începând cu ora 20.00 sunteți așteptați la Berăria H cu masa pusă, iar de la 22.45 cu spectacolul pe scenă. Dan Teodorescu, Vicky Sava, Daria Corbu, Mugurel Coman, Cantemir Neacșu, Kerezsi Csongor și Darius Neagu, adică trupa Taxi sunt pregătiți de spectacol. Cei șapte membri ai trupei cu personalități diferite sunt legați de dragostea pentru muzică, dar și de o frumoasă prietenie, care îi face să fie împreună la bine și la greu, pe scenă și în afara ei. Aceasta face ca niciun spectacol Taxi să nu semene cu altul. Membrii trupei râd și glumesc, se simt bine împreună și transmit această stare. Practic, trupa Taxi e un grup de prieteni deschis să se împrietenească cu altele, cum ar fi cele care vin la Berăria H.

Probabil că printre motivele care au făcut ca Taxi să fie una dintre cele mai iubite trupe din România, în afară de textele cu mesaj inteligent, umor, melodicitatea specifică, se numără și spiritul trupei, deschiderea către oameni, către noi prieteni.

Biletele sunt disponibile pe www.iabilet.ro la următoarele prețuri:

Acces general – 30 de lei

Categoria A (locuri în fața scenei) – 40 de lei.

Rezervările se fac la:

[email protected] – cu până la 24 de ore înainte de eveniment

– 0725 345 345 – până în seara evenimentului (în cazul în care linia este ocupată trimiteţi un SMS cu numele şi veți fi sunați înapoi în cel mai scurt timp pentru confirmarea detaliilor).

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te