Homepage  / Vedete străine

Tunsorile prințesei Charlene de Monaco de-a lungul timpului. Care a fost cea mai dramatică schimbare de look

Tunsorile prințesei Charlene de Monaco de-a lungul timpului. Care a fost cea mai dramatică schimbare de look
16

de Roxana Mirea,

Prințesa Charlene de Monaco este cunoscută pentru schimbările dramatice de look pe care le-a suferit de-a lungul timpului. Stilul nou și nonconformist a apărut odată cu căsătoria dintre ea și prințul Albert. Iată ce schimbări a suferitCharlene de-a lungul anilor și cum arată acum.

Tunsorile prințesei Charlene de Monaco de-a lungul timpului

Poate că Prințesa Charlene de Monaco a debutat cu o nouă coafură spectaculoasă weekend-ul trecut – dar nu este nici pe departe prima dată când înotătoarea olimpică și-a transformat părul în ultimii ani. Charlene, în vârstă de 44 de ani, a ieșit deseori în evidență cu look-urile sale noi.

Când s-a căsătorit cu prințul Albert, în vârstă de 64 de ani, în 2011, prințesa era cunoscută pentru șuvițele sale blonde cenușii, pe care le-a aranjat într-un coc elegant pentru ziua cea mare, potrivit Daily Mail.

Cu toate acestea, de la nuntă, Charlene și-a schimbat dramatic look-ul în mai multe rânduri – în timp ce căsnicia ei a fost, de asemenea, zguduită de zvonuri de infidelitate și nefericire.

Palatul de la Monaco a negat în mod constant informațiile din presă privind o ruptură între Charlene și conducătorul principatului, prințul Albert. Când s-a alăturat familiei regale, ea a fost mai des cunoscută pentru simțul ei vestimentar elegant. Între timp, părul ei era de un blond cald, pe care îl purta adesea în valuri libere în jurul feței.

Royals Leaving Grand Hotel – StockholmIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 16

Schimbările majore de look au început în septembrie 2020, când a sosit la cea de-a 107-a ediție a Turului Franței de la Nisa, alături de soțul ei, prințul Albert. Ea a apărut la eveniment tunsă bob și cu breton.

Départ du 1er jour du Tour de France à NiceIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  3 / 16

Până la sfârșitul anului, căsnicia ei cu Prințul Albert a fost afectată de zvonuri, apărând un al treilea proces de paternitate. Acuzațiile susțineau că Albert ar fi fost tatăl unui copil (care ar fi fost al treilea, dacă ar fi fost dovedit) cu o femeie braziliană anonimă în perioada în care el și Charlene erau deja într-o relație.

Cel mai dramatic look al lui Charlene de Monaco

La scurt timp după ce acuzațiile au ieșit la iveală, în decembrie 2020, Charlene a devenit celebră pentru că și-a ras jumătate din cap. Ea a șocat publicul prin faptul că s-a ras în cap, optând pentru o coafură dramatică în stil punk rocker pentru o apariție la un târg de Crăciun.

Până în primăvară, Charlene a plecat în Africa de Sud. Ea a lipsit 10 luni din țara sa natală, timp în care a contractat și a fost spitalizată pentru o infecție gravă a sinusurilor care i-a întârziat revenirea la Monaco.

În timp ce se afla acolo, părul i-a crescut, iar ea a părut să-și poarte șuvițele într-o culoare mai naturală, un șaten deschis. Ea a păstrat aceeași coafură când a revenit în Monaco, în noiembrie 2021, dar a fost dusă rapid la un centru de tratament din afara principatului. Când a revenit, în mai 2022, ea și-a transformat din nou șuvițele.

În locul look-ului blond cenușiu pentru care devenise cunoscută, prințesa și-a tuns părul scurt și l-a vopsit în blond platinat. A fost un look pe care a continuat să îl poarte luni întregi, pe măsură ce a revenit treptat în atenția publicului. Pe măsură ce a început să participe la din ce în ce mai multe evenimente, a revenit la look-ul ei blond ca mierea.

Le prince Albert II de Monaco et la princesse Charlene en compagnie de Camille Gottlieb ont remis les traditionnels paquets cadeaux de la Croix Rouge monégasque dans le cadre des festivités liées à la Fête Nationale à MonacoIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  6 / 16

Cum arată acum Charlene de Monaco

În urmă cu câteva săptămâni, Charlene renunțase la părul blond în favoarea unui șaten cu șuvițe blonde.

La scurt timp, prințesa a încercat un look nou. Pe 12 mai, soția Prințului Albert a dezvăluit o nouă nuanță de păr: un închis cu reflexe de mahon. Atunci, ea și soțul ei au participat la inaugurarea unei expoziții dedicate Mariei Callas la Cazinoul din Monte-Carlo.


Apoi, în weekend, prințesa Charlene a apărut la Marele Premiu de Formula 1 de la Monaco, alături de soțul ei și alți membri ai familiei regale. Fosta înotătoare olimpică a apărut tot cu părul castaniu închis.

Le prince Albert II de Monaco et la princesse Charlène de Monaco lors de la remise de prix du 80ème Grand Prix de Monaco de Formule 1 à MonacoIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  13 / 16

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te