Homepage  / Ultimul număr

Ucenic in actorie

Ucenic in actorie

de Redactia Tvmania

Ionut Iftimoaie si-a facut un nume in ringul de box. Apoi a fost revelatia primei editii din „Dansez pentru tine”. Acum se joaca de-a actorul in serialul „La Bloc”, unde personajul lui, JR, este in cautarea unei filosofii de viata.

Acum un an, Ionut Iftimoaie ne lasa muti de uimire prin prestatiile sale in prima editie a emisiunii „Dansez pentru tine”. Cine s-ar fi asteptat ca un campion de kickboxing sa valseze si sa danseze mambo atat de bine? Probabil ca nici macar cei care-l selectasera pentru competitie. Chiar daca nu a castigat concursul, Ionut Iftimoaie a punctat decisiv la capitolul popularitate. De cateva saptamani, acesta isi pune la bataie tot farmecul pentru a seduce publicul serialului „La Bloc”, in care a fost cooptat dupa ce o parte a echipei a plecat de la Pro TV la Kanal D. Cum a fost trecerea de la ringul de box la actorie? „Mai putin violenta, zice luptatorul, dar nu tocmai usoara, pentru ca a trebuit sa pun „osul la treaba” si, mai ales, sa tin mereu nivelul de concentrare foarte ridicat, exact ca si in lupta.”
Ionut sustine ca, inainte de a se alatura echipei, se uita la serialul „La Bloc” si isi dorea sa lucreze pentru acesta. Este fericit ca a gasit „ocazia cea mai potrivita pentru a-mi face ucenicia in actorie, un domeniu care ma atrage foarte mult. Sunt la inceput, dar sper sa „fur” cate ceva de la fiecare dintre „blocatari”. Am in jurul meu, pe platoul de filmare, oameni valorosi cu care este foarte usor sa lucrezi si inveti cate ceva printre hohote de ras si zambete.”
Personajul interpretat de el in serial, JR, este un seducator care nu se poate decide sa aiba o relatie stabila. „JR este redactor la un ziar sportiv si e tipul studentului vesnic, cu deja trei facultati la activ. La capitolul cuceriri, JR este un invingator, pentru ca femeile sunt innebunite dupa el si ii cauta in permanenta prezenta. Cu toate acestea, JR nu poate sa aiba o relatie stabila, pentru ca nu prea poate sa aleaga intre fetele care-i plac. Este o fire optimista, foarte sigur pe el, are sarm si un dezvoltat simt al umorului. Principalul lui defect este instabilitatea in relatiile de cuplu”, spune Ionut.

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te