Homepage  / Articole

VIDEO: Charlie Sheen și-a văzut înmormântarea la tv

VIDEO: Charlie Sheen și-a văzut înmormântarea la tv

de Redactia Tvmania

Charlie Sheen a văzut alături de câțiva prieteni primul episod din serialul „Doi bărbați și jumătate”, scrie mtv.co.uk. El a postat o poză tip probă pe Twitter, pentru ca mai apoi să și descrie întâmplarea:

„Înconjurat de prieteni, urmărind primul episod din <>. Ciudat… Dar cool…! Până acum am râs de multe ori!!”, a spus Charlie Sheen via Twitter.

Actorul de 46 de ani a arătat astfel că nu îi poartă pică lui Ashton Kutcher pentru că l-a înlocuit în serial.

Sheen s-a alăturat astfel celor 27,8 milioane de oameni care au urmărit începutul de sezon al serialului. Se pare că este vorba de un record în ceea ce privește rating-ul. Mai mult, putem vorbi despre o dublare a acestuia față de începutul de sezon din anul 2010.

Sfârșit tragi-comic pentru personajul lui Sheen

Sezonul cu numărul nouă, primul fără Charlie Sheen printre protagoniști, a început cu ceremonia de înmormântare a personajului jucat de acesta, scrie femalefirst.co.uk. Au fost prezenți atât mama lui Charlie, dar și fratele și nepotul acestuia, menajera, dar și câteva dintre fostele iubite ale celui care a fost Charlie Harper.

Producătorul Chuck Lorre a vrut ca ieșirea din scenă a lui Charlie Harper să fie presărată cu pasaje comice, așadar mai multe personaje au făcut glume pe seama personajului și a obiceiurilor sale.

Iată imagini din timpul înmormântării lui Charlie Harper, din primul episod al serialului „Doi bărbați și jumătate”:

https://www.youtube.com/watch?v=a6Ah5Was1cU&feature=player_embedded
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te