Homepage  / Ultimul număr

Vine Circul!

Vine Circul!

de Redactia Tvmania

Era post-Schumacher incepe acum. Duminica, 18 martie, vuietul de tunet al motoarelor se va pogori din nou pista de la Melbourne, acolo unde Formula 1 se va relua o data cu prima cursa a sezonului, Marele Premiu al Australiei.

Multi au spus ca batalia de pe circuitele Formulei 1 nu va mai fi la fel dupa ce Michael Schumacher, regele acesteia in ultimul deceniu, s-a retras la finele sezonului trecut. Dar asa s-a spus, la vremea respectiva, si dupa tragica disparitie a formidabilului Ayrton Senna, in 1994, si dupa retragerea marelui Alain Prost. In plus, steaua lui Schumi incepuse deja sa apuna, eclipsata de stralucirea noului star, Fernando Alonso. In 2005, spaniolul a devenit, la numai 24 de ani, cel mai tanar campion mondial din istoria Formulei 1. Succesul s-a repetat si anul trecut, in ciuda zbaterilor disperate ale fostului campion.
Sezonul 2007 al intrecerii care pune pe roti ultimul racnet al tehnicii moderne se anunta extrem de interesant si pentru ca, in pauza competitionala, scuderiile au realizat „transferuri” spectaculoase. Dupa ce a rupt norii la Renault, campionul mondial Fernando Alonso si-a mutat geniul in cocpitul bolizilor de la McLaren.

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te