Homepage  / Televiziune

„Visuri la cheie”, 21 septembrie 2022. Povestea tragică a lui Zigmund. „În ziua în care l-am îngropat pe bunicul meu, a murit mama”

„Visuri la cheie”, 21 septembrie 2022. Povestea tragică a lui Zigmund. „În ziua în care l-am îngropat pe bunicul meu, a murit mama”

de Roxana Mirea,

Al treilea episod din „Visuri la cheie” 2022, sezonul 9, începe astăzi, 21 septembrie. Dragoș Bucur și noua sa echipă de arhitecți sunt pregătiți să îmbunătățească viața familiilor care au fost un exemplu pentru comunitățile lor și care sunt în sfârșit gata să-și vadă visurile devenind realitate. În această seară, telespectatorii vor afla povestea lui Zigmund, un băiat care a pierdut totul în viață.

O nouă poveste emoționantă la „Visuri la cheie” – 21 septembrie 2022

Sprijinul vine din familie. Părinții, bunicii sunt cei care ne formeză și au grijă să ne conducă pe drumul vieții. Ei sunt stâlpii de care ne ținem atunci când facem pași în momentele importante. Ce facem, însă, atunci când ei se duc și ne trezim, dintr-o dată, fără susținere? Povestea unui adolescent care a trecut prin momente tragice este spusă, diseară, 21 septembrie, de la 21:30, la „Visuri la cheie” 2022.

În această seară, la „Visuri la cheie”, îl vom cunoaște pe Zigmund, un băiat care a pierdut totul în viață, însă a reușit să nu se piardă pe sine. Într-o lună mama, tatăl și bunicul său s-au stins, iar el s-a trezit cu un viitor nesigur. „În ziua în care l-am îngropat pe bunicul meu, a murit mama. Mi s-a rupt sufletul atunci, nu știam ce să fac”, povestește băiatul.

Cine a fost salvarea lui Zigmund

După ce și-a pierdut mama și bunicul, Zigmund a ajuns să-l îngroape și pe tatăl lui. Fără putere, a rămas în cimitir, doborât de suferință. „Atunci a venit părintele la mine și mi-a zis: „Zigmund, în cimitir răman doar morții, tu vii cu mine””. Părintele a fost atunci salvarea lui: „Am sunat-o pe doamna (preoteasă) și i-am spus: altădată îți aduceam un colac, un prosop, acum o să-ți aduc un copil. Nu are unde merge, o să vină la noi. Așa am simțit atunci.”

Deși acum stă în casa parohială, visul lui Zigmund este să trăiască într-o zi, din nou, în apartamentul lui care se află, însă, într-o stare avansată de degradare. Echipa „Visuri la cheie” îi vine în ajutor pentru a-i reda speranța într-un viitor mai bun, alături de familia pe care și-o va face. „Aparamentul ăsta ne-a pus capac, este o încercare pentru noi”, va spune Cristina Joia.

Întreaga poveste emoționată și provocările unei renovări care păstrează o durere imensă, diseară, 21 septembrie 2022, de la 21:30, la „Visuri la cheie”. Emisiunea este disponibilă, în avans, pe VOYO.

Sursa Foto: Pro TV

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te