Homepage  / Știri

Wesley Snipes şi-a sărbătorit ziua în închisoare

Wesley Snipes şi-a sărbătorit ziua în închisoare

de Redactia Tvmania

Actorul devenit faimos cu filme precum cele din seria „Blade”, sau comedia „Albii nu ştiu să sară”, printre altele, şi-a petrecut ieri a 50-a aniversare în închisoare, cu ceva mai puţin de un an înainte de data la care ar trebui să fie eliberat, 19 iulie 2013, potrivit movies.yahoo.com.

Snipes se află la închisoarea McKeaon din Pennsylvania, fiind închis într-o aripă de securitate minimă a penitenciarului, botezată „Club Fed”. Alături de el se mai află 290 de deţinuţi.

Starul de culoare a fost condamnat pentru fraudă fiscală în 2008 şi a intrat în închisoare pe 9 decembrie 2010. Pe de altă parte, el se gândeşte deja la revenire, potrivit prietenului şi regizorului Spike Lee, care l-a vizitat la începutul acestui an.

„Am fost la închisoarea McKean din West Hell, Pennsylvania, pentru a petrece două ore minunate cu omul meu Wesley Snipes. Dl. Snipes e într-o formă mentală, fizică şi spirituală foarte bună. Am râs şi am glumit pe durata întregii vizite. Mi-a zis că atunci când iese trecem la treabă”, a scris Lee pe contul personal de Twitter.

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te