Homepage  / Filme Online

11 seriale precum „Bridgerton” pe care să le urmărești în timp ce aștepți sezonul 3, partea 2

11 seriale precum „Bridgerton” pe care să le urmărești în timp ce aștepți sezonul 3, partea 2

de Redactia Tvmania,

Ați terminat deja sezonul 3, partea 1 din „Bridgerton” și vreți mai mult? Ei bine, nu vă învinovățim. Acum că primele episoade ale poveștii lui Penelope Featherington (Nicola Coughlan) și Colin Bridgerton (Luke Newton) au cucerit lumea întreagă, începe așteptarea pentru partea a doua.

În loc să tremurați de nerăbdare în timp ce numărați „orele” până pe 13 iunie, avem o listă de 11 seriale pline de aventuri de epocă picante – împreună cu câteva oferte moderne demne de urmărit – pentru a vă distrage atenția în timp ce așteptați întoarcerea sezonului #Polin.

Regina Charlotte: O poveste Bridgerton / Queen Charlotte: A Bridgerton Story

Ce mod mai bun de a vă lua doza de Bridgerton decât să săpați mai adânc în universul cu același nume? Regina Charlotte este o parte prequel, o parte spin-off și tot romantismul pe care inima ta și-l dorește, potrivit Netflix.com. Serialul, scris de Shonda Rhimes, îi duce pe telespectatori înapoi în primele zile ale domniei tinerei regine Charlotte (India Amarteifio) și la căsătoria acesteia cu misteriosul tânăr rege George (Corey Mylchreest).

Legea Lidiei Poet / The Law According to Lidia Poët

La mai bine de 50 de ani după ce Penelope Bridgerton a făcut valuri ca femeie în industria editorială (sub un pseudonim, desigur), Lidia Poët (Matilda De Angelis) devine prima femeie avocat din Italia – apoi, imediat, este exclusă din barou, pentru că este femeie. Ea și echipa ei trebuie apoi să lucreze în afara sistemului juridic patriarhal pentru a rezolva cazuri în numele clienților lor acuzați pe nedrept.

Împărăteasa / The Empress

O poveste de dragoste între o tânără nobilă și noul ei soț arătos este o poveste clasică, dar aceasta o urmărește pe adevărata prințesă bavareză din secolul al XIX-lea devenită împărăteasă austriacă Elisabeta, mai cunoscută sub numele de Sisi (Devrim Lingnau), și pe împăratul Franz Joseph (Philip Froissant). Bucurați-vă de priviri pline de dor, suspine melancolice, scene de dragoste fierbinți și rochii absolut uimitoare, adică tot ce vă doriți de la o dramă romantică de epocă.

Bolnav din dragoste / Lovesick

În timp ce serialul britanic ar putea să nu pară alegerea evidentă pentru cei îndrăgostiți de serialele de epocă, trebuie pur și simplu să privești puțin mai adânc pentru a vedea legătura – la fel ca în cazul oricărei povești bune de dragoste. Lovesick este o comedie care urmărește trei prieteni buni: Dylan (starul din Ripley, Johnny Flynn), Evie (Antonia Thomas) și Luke (Daniel Ings din The Gentlemen).

The Crown

În timp ce Bridgerton și Queen Charlotte ne oferă o privire în viața și domnia Regelui George al III-lea și a Reginei Charlotte, cele șase sezoane ale serialului The Crown deschid larg cortina asupra actualei familii regale britanice. De la începutul domniei reginei Elisabeta până la epoca în care intră în scenă prințesa Diana și continuând cu idila universitară a prințului William și a lui Kate Middleton, desfătați-vă ochii cu istoria britanică.

Outlander

Călătorește înapoi într-un alt timp și loc decât Anglia din epoca Regenței… dar prin intermediul unei povești de dragoste care arde la fel de tare ca cea dintre Simon și Daphne. Bazat pe seria de romane scrise de Diana Gabaldon, Outlander vă pune în pielea unei infirmiere din al Doilea Război Mondial care dă din întâmplare peste un set de pietre mitice care o transportă înapoi în Scoția anilor 1740, unde îl întâlnește pe Highlander Jamie Fraser și este luată în primire de Clanul MacKenzie. Serialul traversează continente, linii temporale și se apropie de pericol la fiecare pas, dar focul relației dintre Claire și Jamie nu se stinge niciodată.

Centralistele / Cable Girls

Dacă vă lipsește moda din Bridgerton, Cable Girls este aici pentru a vă arăta ținutele din Madridul anilor 1920. Această dramă spaniolă de epocă prezintă o cronică a unui grup de „fete de la cablu” care devin prietene rapide și loiale la prima companie națională de telefonie din Spania. Puternice și ambițioase, aceste femei urcă în grad, sfidează convențiile și își găsesc alinarea în brațele iubiților din trecut și din prezent. Ele sunt exact genul de femei în pielea cărora ar vrea Eloise să trăiască.

Elite

La fel cum intriga din Bridgerton depinde de cine va descoperi identitatea autorului din spatele ziarului de bârfe, fiecare sezon din Elite debutează cu un mister care așteaptă să fie rezolvat. Această dramă spaniolă nu este neapărat de epocă, dar studenții din Las Encinas se bucură de o mulțime de aventuri clandestine și baluri pline de evenimente – mai bine zis, petreceri zgomotoase – care ar putea rivaliza cu orice primă pagină din foaia de scandal a lui Lady Whistledown.

Sex Education

În Bridgerton, este mai mult decât clar că tinerele doamne nu au nicio idee despre cum funcționează sexul. (Vă mai amintiți de investigația lui Eloise despre sarcină?) Sex Education, pe de altă parte, întoarce scenariul și prezintă o adolescentă care îi învață pe elevii de liceu minunile sexului – și nu ne referim doar la bolile cu transmitere sexuală. Puteți, de asemenea, să o vedeți în alt rol pe frumoasa Simone Ashley (Kate Sharma în „Bridgerton”).

Crashing

Vreți să-l vedeți pe Anthony Bridgerton (Jonathan Bailey) înainte de a-și lăsa perciunii lungi? Urmăriți comedia (formată dintr-un un singur sezon) Crashing, de Phoebe Waller-Bridge, care urmărește un grup de prieteni de 20 de ani. Aceștia locuiesc într-un fost spital dărăpănat. Bailey îl interpretează pe Sam, care este, să spunem, un coleg de apartament foarte zburdalnic.

Derry Girls

Poți scoate fata din Derry, dar nu poți scoate Derry din fată. Chiar dacă este creierul din spatele enigmaticei Lady Whistledown, Penelope Featherington (Nicola Coughlan) din Bridgerton a ajuns prima dată pe Netflix prin intermediul rolului din Derry Girls. Serialul urmărește angoasa din mijlocul unui grup de cinci prietene, plasată în timpul tulburărilor din anii ’90.

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton