Homepage  / Uncategorized / Seriale britanice

4 seriale BBC pe care le așteptăm și pe micile noastre ecrane. Noile povești se bucură de distribuții titrate

4 seriale BBC pe care le așteptăm și pe micile noastre ecrane. Noile povești se bucură de distribuții titrate

de Vasilica Rogozanu,

Unul dintre cei mai respectabili producători de seriale, compania britanică de televiziune BBC are în lucru pentru următoarea perioadă câteva seriale pe care le așteptăm cu nerăbdare și la noi.

Noile povești marca BBC beneficiază de distribuții titrate și povești interesante și au toate șansele să cucerească publicul din toată lumea.

„The Way”

Nominalizat la un premiu Emmy pentru rolul din „The Special Relationship”, titratul actor britanic Michael Sheen regizează primul lui proiect de televiziune. Seria în trei părți „The Way” a fost filmată în Portul Talbot din Țara Galilor, spune povestea „unei familii obișnuite, prinse într-un lanț extraordinar de evenimente” și promite a fi „ambițioasă, puternică și surprinzătoare”.

Steffan Rhodri joacă rolul principal din „The Way”. Foto: BBC

Rolul principal este jucat de actorul Steffan Rhodri, cunoscut din „Casa Dragonului”, „Un scandal britanic”. Alături de el, în poveste apar Sophie Melville (The Missing”), Callum Scott Howells („E un păcat”) și Michael Sheen. Luke Evans („Frumoasa și bestia”, „Fata din tren”) are rol negativ, al unui mercenar care hărțuiește familia Driscoll din poveste.

„The Way abordează haosul social și politic al lumii de astăzi, imaginează o revoltă civilă care începe într-un mic oraș industrial”, spune sinopsisul. „Aflată pe fugă, familia Driscoll este forțată să plece din locul pe care l-a numit mereu acasă și să lase în urmă certitudinile vechii ei vieți. Vor fi membrii ei copleșiți de amintirile trecutului sau vor lăsa fantomele trecutului să se odihnească și își vor asuma riscul un viitor necunoscut?

Michael Sheen. Foto: Hepta

„The Way este o poveste emoționantă și plină de umor despre ce înseamnă să fii confruntat cu alegeri imposibile”, scrie Hello Magazine. Lansarea este programată pentru anul viitor.

„The Hot Flush”

Scrisă de scenarista Sally Wainwright, care semnează cunoscutul „Happy Valley”, miniseria în șase episoade urmărește cinci femei care iau o decizie curajoasă. Ele decid să formeze o trupă punk-rock care să participe la un concurs de talente, dar, pe măsură ce povestea avansează, își dau seama că au mai multe de spus decât ceea ce crezuseră inițial.

Scenarista Sally Wainwright (st.) a creat și serialul „Domnul Jack”, cu Suranne Jones. Foto: Hepta

Ajunse la o anumită vârstă, cu copii mari, părinți cu probleme și soți neînțelegători, eroinele poveștii trec printr-o schimbare semnificativă în viață, odată cu apariția acestui catalizator. „Este o celebrare a femeilor la o anumită vârstă”, spune scenarista Salyy Wainwright, care a mărturisit că își dorea de multă vreme o poveste ca asta.

Serialul de abia a fost anunțat în august și nu are încă o distribuție și o dată clară de lansare.

„Virdee”

Sacha Dhawan. Foto: Hepta

Actorul Sacha Dhawan, cunoscut din „Doctor Who” și „The Great”, joacă rolul principal din seria polițistă „Virdee”. Harry Virdee este un detectiv din Bradford care vânează un criminal a cărui țintă este comunitatea asiatică din zonă. După ce un criminal răpește fiica unui oficial local, detectivul își dă seama că trebuie să se alieze cu cumnatul său, un cap al unui cartel de droguri local.

„Reuniți într-o alianță care i-ar putea distruge pe amândoi, Harry trebuie să facă o alegere: să se salveze pe sine și familia lui sau să-și salveze orașul. Nu va putea să le facă pe amândouă”, spune prezentarea serialului. Adaptare după o serie de cărți scrisă de A A Dhand, filmările vor începe la finalul anului în Bradford.

„The Jetty”

Actrița Jenna Coleman, pe care o putem vedea acum în seria „Wilderness” de la Prime Video, joacă rolul principal în drama polițistă „The Jetty”.

Jenna Coleman

Ea este detectivul începător Ember Manning, care, de-a lungul a patru episoade, investighează legătura dintre un incediu de la o casă de vacanță, un caz de dispariție și un bărbat care abuzează două minore.

Pe măsură ce se apropie de adevăr, detectiva află lucruri cutremurătoare care îi dau peste cap tot sistemul de valori și care pun sub semnul întrebării tot ce știa despre locul pe care îl numea acasă, scrie RadioTimes.

De abia anunțat, serialul va fi lansat cel mai probabil anul viitor.

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te