Homepage  / Vedete / Vedete străine

A ajuns acasă! Prințul Harry a revenit în Marea Britanie fără Meghan Markle

A ajuns acasă! Prințul Harry a revenit în Marea Britanie fără Meghan Markle

de Redactia Tvmania

Duminică, 11 aprilie, prințul Harry a aterizat pe tărâmul natal. Potrivit People, ducele de Sussex a ajuns în Marea Britanie la două zile după moartea bunicului său, prințul Philip.

Este pentru prima dată, după mai bine de un an, când Harry se află în țara sa natală. Este, de asemenea, prima dată când va vedea membrii familiei regale de la interviul său și al lui Meghan cu Oprah Winfrey difuzat luna trecută. 

Meghan Markle, care așteaptă al doilea copil, o fetiță, nu și-a însoțit soțul.

Vestea sosirii lui Harry vine la două zile după ce bunicul său, prințul Philip, a murit vineri, la vârsta de 99 de ani. 

Sâmbătă, Palatul Buckingham a confirmat că ducele de Sussex „va participa” la înmormântarea lui Philip pe 17 aprilie la Capela Sf. George de la castelul Windsor.

Între timp, ducesa de Sussex „a fost sfătuită de medicul ei să nu călătorească”, a spus un purtător de cuvânt regal.

Conform celor de la The Sun se pare că că Harry a fost condus la Palatul Kensington și se crede că va locui la Nottingham Cottage – casa în care a locuit cu Meghan înainte de a pleca din familia regală. Tot presa britanică scrie că Harry ar fi fost anunțat de moartea bunicului său de membrii familiei, înainte ca vestea să fie anunțată public. 

Se pare că prințul Charles își dorește să aibă o reuniune cu fiul său pentru a discuta cele întâmplate în ultima perioadă. Rămâne de văzut dacă prezența lui Harry la funeralii va putea repara ruptura sa cu familia regală. 

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton