Homepage  / Telenovele

„Mereu în gândul meu”, o nouă telenovelă începe la Acasă TV. Cine sunt protagoniștii

„Mereu în gândul meu”, o nouă telenovelă începe la Acasă TV. Cine sunt protagoniștii

de Anda Dincă,

La postul Acasă are premiera pe 6 iulie, de la ora 12.00, telenovela “Mereu în gândul meu” (“Pienso en ti”), o producție mexicană cu 75 de episoade, care s-a terminat în țara de origine pe 23 iunie. Telenovela este o poveste originală creată de Ximena Suárez pentru Televisa și Univision, iar în rolurile principale apar cunoscuții Dulce María și David Zepeda, în timp ce personajele negative sunt interpretate de Alexis Ayala, Federico Ayos și Jessica Diaz. Din distribuție mai fac parte și Brandon Peniche, Yolanda Ventura, María Fernanda García și José Elías Moreno.

Dulce María și David Zepeda

“Mereu în gândul meu” spune povestea Emiliei (Dulce María), o tânără care, împotriva voinței mamei ei, dorește să-și îndeplinească visul de a avea o carieră în muzică. Când Emilia îl întâlnește pe Angel (David Zepeda), idolul ei, își găsește puterea să urmeze acel vis, fără să-și imagineze că ea, cu vocea ei, va fi cea care îi va reda iluzia. Angel îi va da aripi, iar Emilia îi va da putere, dar pentru a-și consolida dragostea, cuplul va trebui să se confrunte cu mai mulți adversari.

„Serialul prezintă o poveste captivantă care implică și muzică, care implică personaje complexe”, a declarat Zepeda, citat de peopleenespanol.com.

„José Ángel Santiago, cel căruia îi dau viață, are succes în muzică alături de trupa sa, dar, care traversează o perioadă grea în plan personal, deoarece își pierde părinții. Viața i se schimbă când o cunoaște pe Emilia, jucată de Dulce Maria. El se îndrăgostește de ea, de valorile ei, de felul de a privi viața. Acest proiect m-a bucurat enorm, a fost special să pot cânta piese alături de Dulce Maria și să fiu parte dintr-o poveste spusă atât de frumos”, a continuat el.

La rândul ei, Dulce a fost entuziasmată să joace în serial: “Mi-au oferit un rol principal care a îmbinat muzica și actoria, o poveste originală, pe Carlos Bardasano, un mare producător și un mare om, și niște colegi minunați. Nu am putut să refuz, a fost un cadou mult prea mare”, a mărturisit actrița celor de la peopleenespanol.com.

Dulce Maria (fosta membră a trupei RBD) și David Zepeda au mai avut ocazia să joace împreună în 2013, în telenovela “Viață de împrumut”/ “Mentir para vivir”, care a fost difuzată și pe micile noastre ecrane. La noi David a mai fost văzut și în serialele „Până la capătul lumii”, „De trei ori Ana”, „Legea iubirii”, „Forța destinului”, „Abisul pasiunii”, „Să învingi durerea” și, cel mai recent, „Un loc în inima ta”.

Cum mai stau cu dragostea David și Dulce

Toamna anului trecut, David (49 de ani) s-a împăcat cu fosta sa iubită, actrița și antrepenoarea Lina Radwan și sunt mai uniți ca niciodată, spun apropiații lor.

Lina și David s-au îndrăgostit în 2009, la filmările telenovelei “Predestinați”/ “Sortilegio” (el juca în serial, ea făcea parte din echipa de producție). S-au despărțit în 2018, după 8 ani de relație, deoarece David începuse să se poarte urât cu partenera sa. Gurile rele spun că el îi vorbea urât din cauza frustrărilor adunate (actorul ar fi de fapt bisexual, însă niciodată nu a vrut sa recunoască acest lucru).

În ceea ce o privește pe Dulce (37 de ani), aceasta se bucură de familia pe care și-a întemeiat-o alături de Francisco Álvarez, producător și regizor. Cei doi au împreună o fetiță, pe Maria Paula, născută în decembrie 2020. Deși în prezent este o mămică împlinită, Dulce a recunoscut că a suferit de depresie post-natală: „Am suferit de depresie post-natală. Plângeam din orice! Mă întrebam mereu „acum ce mă fac”.

„Evident [maternitatea] îți schimbă complet viața. Dar este foarte obositor, o iubesc, dar recuperarea după naștere și adaptarea au fost foarte grele”. Dulce și Francisco s-au căsătorit în noiembrie 2019, după 2 ani de relație. Cei doi s-au cunoscut în timpul filmărilor unui videoclip al artistei.

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te