Homepage  / Articole

Adela Popescu a trecut cu bine de debutul în teatru

Adela Popescu a trecut cu bine de debutul în teatru

de Redactia Tvmania

Pe 11 mai, la avanpremiera spectacolului de licenţă susţinut la „La Scena”, Adela Popescu a trecut prin emoţiile primei piese de teatru, „Cameristele”, unde joacă împreună cu Alina Chindie, veveriţa de la „Happy Hour”, şi actriţa Cătălina Mustaţă.

Pentru Adela Popescu, prima întâlnire cu scena teatrului a fost emoţionantă, dar i-a adus multe satisfacţii.

„A fost foarte frumos, dar şi foarte emoţionant. Era un gen de emoţie despre care ştiai că te va ţine o oră şi jumătate. Adică nu intri, spui replicile, ai emoţii şi după aceea ai scăpat. Când intri pe scenă şi oamenii sunt în faţa ta, dacă ai un dubiu, sau nu eşti perfect… aceste lucruri se simt imediat şi nu ai cum să le ascunzi ”, povesteşte vedeta de la Acasă.

Alături de Adela Popescu, în sala de spectacol s-au aflat iubitul acesteia, Radu Vâlcan, bunele ei prietene, Dana Rogoz şi Laura Cosoi, dar şi spectatori care au venit special să o vadă în primul ei rol dintr-o piesă de teatru.

„M-am bucurat că pe lângă familie şi prieteni au venit şi oameni pe care nu-i cunoşteam, doar din dorinţa de a mă vedea într-un spectacol. Sper că le-a şi plăcut. Radu a fost foarte mândru de mine.

Atmosfera de pe scenă este foarte diferită faţă de cea de pe platourile de filmare. Pe scenă trebuie să susţinem spectacolul în doar trei personaje şi să menţinem atenţia publicului o oră şi jumătate, spre deosebire de serial, unde o secvenţă poate să dureze între 3, 5 sau 10 minute”.

Piesa de teatru „Cameristele” a fost scrisă de Jean Genet şi este regizată de Ştefania Samfira, care joacă alături de Adela Popescu în telenovela „Iubire şi onoare”. Din distribuţie mai fac parte Alina Chindie, veveriţa de la „Happy Hour”, şi actriţa Cătălina Mustaţă.

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te