Homepage  / Ultimul număr

Adevarul despre Apollo 11

Adevarul despre Apollo 11

de Redactia Tvmania

Daca esti convins ca Elvis este inca in viata, ca presedintele Kennedy a fost victima unei conspiratii a Mafiei si a KGB-ului sau ca Printesa Diana a fost omorata de agenti secreti britanici, mai bine nu citi acest articol, pentru ca vei fi dezamagit.

Teoriile mentionate mai sus sunt pe atat de incoerente, pe cat de atragatoare pentru o anumita parte a publicului, insetata de conspiratii oculte si dezvaluiri zguduitoare. Ultima dintre marile „demistificari” care a facut adepti si printre consumatorii de senzational din Romania este cea oferita intr-un documentar care circula pe internet si in care se incearca sa se demonstreze ca atentatele de la 11 septembrie au fost inscenate de administratia de la Washington.
Una dintre cele mai cunoscute si mai populare teorii ale conspiratiei este, fara doar si poate, cea cu privire la expeditia pe Luna din 20 iulie 1969, numita Apollo 11 si condusa de Neil Armstrong. Exista mai multe variante ale ei. Unii spun ca nimic din povestea oficiala prezentata telespectatorilor nu este adevarat, altii ca astronautii NASA au ajuns intr-adevar pe Luna, dar ca imaginile din momentul aselenizarii au fost produse in niste studiouri din Statele Unite, pentru ca cele obtinute de ei erau de slaba calitate si deloc spectaculoase. „Un pas mic pentru om, un pas urias pentru televiziune” este parafraza cu care defileaza adeptii acestei ipoteze. Daca toate acestea vi se par niste aiureli care nu ar putea fi crezute de un om zdravan la cap, intrebati-va zece dintre cunoscuti ce parere au despre aselenizare si veti avea mari surprize.

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te