Homepage  / Vedete româneşti

Adrian Mutu, detalii despre relația cu soția lui, Sandra. „Sunt mult mai pregătit decât am fost înainte”

Adrian Mutu, detalii despre relația cu soția lui, Sandra. „Sunt mult mai pregătit decât am fost înainte”
7

de Roxana Mirea,

Adrian Mutu s-a căsătorit cu Sandra Bachici în anul 2017 și au împreună un băiat, pe Tiago. Relația lor a devenit din ce în ce mai frumoasă și chiar dacă a mai fost căsătorit, antrenorul simte că povestea de iubire cu Sandra este mult mai profundă. Recent, Adrian Mutu a fost invitat în podcastul „La Mijloc”, al lui Codin Maticiuc, și a făcut dezvăluirir despre relația lui cu soția lui, Sandra Bachici.

Adrian Mutu, despre relația cu Sandra

Adrian Mutu a fost invitat în podcastul lui Codin Maticiuc și a vorbit, printre altele, despre relația cu soția lui, Sandra. Fostul fotbalist a recunoscut cu ceva vreme în urmă că Sandra îi atrăsese atenția încă din anul 2010, pe când ea era Miss România. La patru ani de la nuntă, Adrian Mutu a declarat că relația pe care o are acum cu soția lui este mult mai profundă decât celelalte.

Eu cred că sunt romantic. Relația pe care o am acum cu soția mea e mult mai profundă decât celelalte. E la alt nivel, e mult mai sinceră. Sunt mult mai pregătit decât am fost înainte și mai sigur pe mine ca bărbat. Eu vorbeam cu niște prieteni. Vârsta de 40 de ani la un bărbat e cea mai tare vârstă. Când îi aud pe ăștia pe la 25 de ani că sunt bărbați… nu ai de unde să știi cum e să fii bărbat la vârsta aia. La 40 știi, pentru că fizicul te ține, te cunoști bine. Ce înseamnă înțelepciunea? Experiență. Eu n-am văzut niciunul înțelept până la 30 de ani”, a spus Adrian Mutu, în podcastul lui Codin Maticiuc, potrivit libertatea.ro.

adrian-mutu-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

„Recunosc că sunt gelos”

Adrian Mutu a fost căsătorit cu Alexandra Dinu, iar apoi s-a căsătorit cu Consuelo, de care a divorțat în 2013. Acum ceva vreme, antrenorul a fost invitat în podcastul lui Cătălin Măruță, unde a dezvăluit că își cunoaște soția de mai mulți ani, că a remarcat-o în 2010.

„Pe Sandra am pus ochii când avea doar 15-16 ani și era la Miss România. Am văzut-o acolo, mi-a plăcut și am zis: «Ce fată frumoasă!» Eu eram însurat atunci, aveam 30 de ani”, a mărturisit Adrian Mutu pe YouTube.

„Cu Sandra sunt de 7 ani împreună și suntem foarte fericiți. Are o înțelepciune de bănățeancă, o sensibilitate și o finețe incredibile pentru cei 28 de ani ai ei. Sandra e o ființă solară, se vede asta și pe cel mic, cum l-a crescut. Recunosc că sunt gelos”, a mai povestit Adrian Mutu.

Adrian Mutu, despre fiul lui, Tiago

Adrian Mutut a vorbit și despre Tiago, despre care spune că speră să îl moștenească. În plus, fostul fotbalistul spune că este pasionat de gătit și că acesta este modul lui de a se relaxa. Pe de altă parte, el a revenit la Sandra și a mărturisit că, în șapte ani de când sunt împreună, nu s-au certat niciodată.

„Pe Tiago vreau să îl duc la fotbal peste un an. De la doi ani a pus piciorul pe minge, sper să mă moștenească. Îmi place să gătesc, mă relaxează. Țin minte că am pierdut odată un meci și am gătit cinci feluri, de nervi. Făcusem ardei umpluți și ciorbă de perișoare, până la cinci dimineața am stat. Se umpluse frigiderul. În șapte ani, eu cu Sandra nu ne-am certat niciodată. Părinții și socrii s-au mutat la București de un an, de când cu pandemia, stau lângă noi. Vin pe la noi mai mereu, ne înțelegem perfect. Mama-soacră e mână de fier în familie. Rezolvă tot!”, a mai povestit Adrian Mutu.

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te